Prodej bytu 3+1, Praha - Michle, Pod dálnicí, 85 m2

Pod dálnicí, Praha 1, Michle

7 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 601 Kč /za měsíc

(+ 1 % (+DPH) provize)

Exkluzivní partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji družstevní byt v monolit-betonové stavbě (ne panel) o dispozici 3+1 s jedinečnými panoramatickými výhledy na Prahu a možností park. stání na pozemku družstva. Byt si můžete zrekonstruovat dle vlastního stylu. Anuita je splacená.
Celková výměra bytu je 84,64 m včetně dvou lodžií 13,1 m a komory na chodbě 1 m (čistá podlahová plocha bytu 70,54 m). Byt nabízí praktické uspořádání s oddělenou kuchyní a prostornou chodbou. K dispozici je spousta úložných prostor, což uvítá i početnější rodina. Byt je v původním stavu s novými dveřmi a vyměněná plastová okna. Má zděné jádro a v pokojích jsou krásné dubové podlahy. Lodžie jsou prostorné a zasklené. Byt je světlý a umístěn v 18. NP s krásnými výhledy a s orientací na západ. Dobře je řešena i dispozice bytu, který sousedí jen s jednou stěnou vedlejšího bytu. Dům je udržovaný a pravidelně se do něj investuje: zateplená fasáda, dva nové výtahy, nově zrekonstruovaný vestibul, vyměněné stoupačky. Klasifikační třída energetické náročnosti C. U vchodu je nový kamerový systém pro bezpečnost. Pokud potřebujete garáž, tak pod domem jsou garáže v soukromém vlastnictví a čas od času se prodávají, anebo pronajímají.
Lokalita v okolí stanice metra Kačerov sousedící s nově vystaveným městem ve městě" od Passerinvest je díky své snadné dopravní dostupnosti a dobré občanské vybavenosti velmi žádaná. Na stanici metra dojdete za 3 minuty pěšky. Zastávka autobusu je do 100 metrů od domu. Protože se jedná o byt velmi vhodný pro rodinné bydlení, musíme zmínit také velmi dobrou vybavenost lokality školami, školkami, lékařskými ordinacemi i sítí různých obchodů a dalších služeb. Např. Základní škola Na Líše a její sportoviště je od domu ani ne 500 metrů. MŠ Olivka je přímo před domem.
Měsíční poplatky včetně tepla a fondu oprav jsou velmi nízké cca 4.500 Kč plus elektrická energie.

Parametry bytu

Cena
7 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 1 % (+DPH) provize
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Pod dálnicí, Praha 1, Michle
ID
RS313282
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
85 m2
Patro
19. z 22
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
85 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední dálkové
Sklep
Lodžie
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tereza Tomášková

Tereza Tomášková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 1?

Podobné nemovitosti