Prodej bytu 2+kk, Stráž pod Ralskem, Mimoňská, 41 m2

Mimoňská, Stráž pod Ralskem

1 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 387 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Stráži pod Ralskem

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Jedná se družstevní byt 2+kk o velikosti 41,4 m2 ve čtvrtém patře panelového domu s výtahem. Dům je po rekonstrukci, zateplená fasáda, plastová okna. Jedná se o žádanou lokalitu – dům v zeleni na samém konci sídliště s výhledem na Ralsko, spolehlivý správce (stará se o dům již 40 let).

Byt je v původním zachovalém stavu. V současné době je byt dlouhodobě pronajatý. Majitel preferuje zájemce, který by nadále byt pronajímal stejnému nájemníkovi. Celkové měsíční náklady na byt mimo elektřinu jsou 4.407 Kč (teplo, voda, poplatky družstvu, fond oprav, splátka anuity). Anuita bude ke konci roku 2024 úplně splacena. Převod do OV možný, doba převodu ale delší než jeden rok. Není tedy možnou využít běžnou hypotéku na financování.

Nemovitost se nachází na okraji obce s možností parkování před domem. Veškerá občanská vybavenost v obci (škola, školka, zdravotní středisko, nákupní středisko, úřad, …)

Nedaleko se nachází zámek Vartenberk, obcí prochází několik značených turistických tras, cyklistické trasy 15, 241, 3007 a Ploučnice a také je zde jedno z nástupních vodáckých míst na řeku Ploučnici. Na vodní nádrži se pak nachází vodní vlek.

Dojezdové vzdálenosti: Mimoň 10 minut, Jablonné v Podještědí 10 minut, Česká Lípa 20 minut, Liberec 30 minut, Mladá Boleslav 35 minut, Praha 70 minut.

Parametry bytu

Cena
1 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Mimoňská, Stráž pod Ralskem
ID
N1864
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
41 m2
Patro
5. z 9
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
41 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REHYPEX, s.r.o.

REHYPEX, s.r.o.

Veleslavínova 208/9, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Petr Plaček

Ing. Petr Plaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Stráži pod Ralskem?

Podobné nemovitosti