Prodej rodinného domu, Habrůvka, 190 m2

Habrůvka

3 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 297 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Habrůvce

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme dvougenerační rodinný dům v obci Habrůvka. Jedná se o dům v původním stavu vhodný ke kompletní rekonstrukci. Dům o dispozici 6+2 nabízí na dvou podlažích celkem 190 m2 užitné plochy.

Dům je tvořen celkem dvěmi bytovými jednotkami. První se rozkládá v dvou nadzemních podlažích v levé části nemovitosti.
V přízemí nalezneme vstupní chodbu, samostatnou průchozí kuchyni, dva pokoje a koupelnu s toaletou. Patro tvoří dva pokoje, jeden z nich byl dříve používán jako kuchyňka. Z jednoho z pokojů je vstup na terasu.

Druhá bytová jednotka se nachází v pravé části nemovitosti, má vlastní vstup a skládá se z velké průchozí kuchyně, dvou samostatných pokojů a koupelny s toaletou. V domě je dále je možnost rozšíření o další dva pokoje na půdě domu.

K domu náleží pozemek o přibližné ploše 520 m2 tvořený přezahrádkou, dvorkem, příjezdovou cestou a malou zahrádkou. K domu dále náleží garáž a skleník, dům je také částečně podsklepený.

Nemovitost nabízí široké množství možností využití. Vzhledem k lokalitě blízkého Moravského krasu se nabízí komerční využití od vybudování dvou bytových jednotek k následnému dlouhodobému pronájmu přes několik apartmánů ke krátkodobým pronájmům nebo přestavba na obchodní prostory v kombinaci s bydlením. Samozřejmě lze dům také přestavět na velkorysé vícegenerační bydlení nebo jako dům pro velkou rodinu.

Vytápění je zajištěno kombinací plynového kotle a kotle na tuhá paliva. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán a z toho důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme.

Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

Parametry domu

Cena
3 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Habrůvka
ID
E1413BL008
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
190 m2
Plocha nemovitosti
520 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
Septik
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Betonová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Garáž
Sklep
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Michaela Šťastná

Michaela Šťastná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Habrůvce?

Podobné nemovitosti