Prodej bytu 3+kk, Svémyslice, 96 m2

Svémyslice

8 299 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 551 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Svémyslicích

Informace k bytu

Hledáte prostorné a moderní bydlení v blízkosti Prahy, ale zároveň v klidném prostředí? Představujeme vám exkluzivní nabídku bytů v nově zrekonstruovaném domě v obci Svémyslice, pouhých 9 km od pražského Černého Mostu.

Nabízíme několik luxusních bytů, každý o velkorysé rozloze téměř 100 m². Na rozdíl od běžné praxe jiných developerů se jedná o čistou podlahovou plochu bez započítání příček a částí obvodových stěn. Získáte tak skutečně prostorné bydlení pro celou rodinu.

Zde v nabídce vidíte podkrovní byt č. 5 o dispozici 3+kk a velikosti 95,89 m².

Každý byt je vybaven moderním podlahovým vytápěním napojeným na centrální plynové kotle, zajišťující optimální tepelný komfort po celý rok. Díky kvalitní tepelné izolaci a rekuperaci vzduchu budovy můžete očekávat nízké náklady na energie. To dosvědčuje i energetický průkaz s nejlepší možnou hodnotou "A – Mimořádně úsporná".

K vašemu novému domovu budou patřit také dvě venkovní vydlážděná parkovací stání, takže se již nebudete muset strachovat o parkování. Dále je k dispozici praktická sklepní kóje.

Dokončení a předání nemovitosti novým majitelům je plánováno na první kvartál roku 2025. Při včasné rezervaci lze volit vlastní podlahové krytiny a obklady, příp. žádat o klientské změny.

Svémyslice nabízejí ideální kombinaci venkovského klidu a snadné dostupnosti metropole. V obci najdete základní občanskou vybavenost včetně dětského hřiště. V blízkém okolí jsou k dispozici mateřské a základní školy, obchody, restaurace i sportovní zařízení.

Dopravní spojení na okraj Prahy je zajištěno pravidelnými autobusovými linkami s intervaly přibližně 30 minut ve špičce. Cesta na Černý Most trvá pouhých 20 minut. Pro řidiče je výhodou blízkost dálnice D11, umožňující rychlé spojení s Prahou i dalšími destinacemi. Na Černý Most se autem dostanete za 10 minut, odkud můžete pohodlně pokračovat metrem do centra města.

Okolí Svémyslic nabízí mnoho možností pro aktivní trávení volného času. Můžete si užívat procházky v přírodě, cyklovýlety po okolí nebo relaxaci v nedalekém wellness centru.

Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes. Tato jedinečná příležitost pro komfortní rodinné bydlení v těsné blízkosti Prahy, spojující klid venkova s dostupností metropole, může být brzy vaše.

Pro informace o dalších bytech navštivte prosím web Enesta.cz. Těšíme se na vás!

Enesta Reality s.r.o. je franšízantem společnosti Reality Proradost s.r.o.

Parametry bytu

Cena
8 299 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Svémyslice
ID
24226
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
96 m2
Patro
3. z 3
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
316 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, MHD
Voda
Vodovod
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Martin Zelený

Ing. Martin Zelený

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Svémyslicích?

Podobné nemovitosti