Prodej bytu 4+kk, Praha - Dejvice, Koulova

Koulova, Praha 6 - Dejvice

15 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 72 439 Kč /za měsíc

(Provozní náklady: 8.500,-/měs. služby, voda, fond oprav, 2.300,-/měs. plyn, 2.200,-/měs. elektřina)

Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Bydlení v Dejvicích bylo, je a vždy bude o stylu, atmosféře a takovém tom specifickém duchu této městské části. A když pokukujete po mezonetovém podkrovním bytě v Koulově ulici, je jasné, že právě tohoto ducha hledáte. Tady ho rozhodně najdete, tak se s ním pojďte trochu blíž seznámit.

Namasírujte si nožky, protože než se před vámi otevře byt samotný, čeká vás překonání pěti podlaží po schodech, výtah zde totiž není.

Hned jak projdete vstupními dveřmi, tak se ocitnete uprostřed Art de Vivre. Lehký, vzdušný, ale přitom tak plný života. Bytu vévodí dřevo, které najdete na podlahách, v přiznaných sloupech, dřevěné jsou dveře se zárubněmi a samozřejmě se sem bude i nejvíc hodit váš dřevěný nábytek. Současní majitelé ducha tohoto bytu pochopili a rozvinuli, takže se jimi můžete inspirovat, případně vtisknout tomuto prostoru zcela vlastní otisk.

Ve spodní části dvoupatrového bytu najdete prostorný obývací pokoj s navazující kuchyní. Ta je plně vybavená moderními spotřebiči a svým stylem zcela respektuje náladu bytu. Kulinářská kouzla, která zde předvedete, budou zaručeně ještě o stupínek lepší a chutnější, než by tomu bylo kdekoliv jinde.

V bytě najdete celkem tři ložnice – jedna z nich je ve spodní části, dvě nahoře. Jsou příjemně velké, vzdušné a světlé, díky střešním oknům věčně zalité sluncem.

Vedle ložnic samotných je tu také menší galerie nad schody, krásné místo na knihovnu, kde si v její širší části můžete sednout do křesla a s šálkem kávy nebo skleničkou Beaujolais si přečíst pořádně osahanou knížku z antikvariátu. Nebo si tam dáte svou sbírku vinylů a gramec s pořádnou troubou?

V bytě najdete několik nenápadných dvířek, která když otevřete, odhalí vám další nečekané prostory. V obou patrech jsou zašité komory, kam můžete schovat spoustu sezónních nebo zřídka používaných věcí.

V koupelně najdete velkou pohodlnou vanu a ani tady nechybí krásné dřevěné prvky.

O ohřev vody i vytápění se stará plynový kotel, který ovládáte pomocí chytrého termostatu Nest a pokud by vám bylo až příliš velké teplo, ve všech ložnicích najdete klimatizace.

Byt má celkovou plochu 163,8 m2 a každý centimetr z něj budete milovat.

Pokud hledáte bydlení v této oblasti, tak moc dobře víte proč. Dejvice jsou zasvěcené umění, plné pouličních kaváren a samozřejmě je také velkou měrou definuje přítomnost vysokých škol a Národní technické knihovny, do které to máte co by kamenem dohodil. Přímo přes ulici najdete Dejvické divadlo a to už je jen sladká třešnička na tomhle skvostném dortu.

Prostor je samozřejmě kolaudovaný jako plnohodnotný byt a můžete na něj čerpat libovolnou hypotéku či jakýkoliv alternativní způsob financování, se kterým vám rádi pomůžeme.

Vůbec na nic nečekejte, vemte telefon a zavolejte mi, protože tenhle byt chcete vidět a zažít!

Parametry bytu

Cena
15 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Provozní náklady: 8.500,-/měs. služby, voda, fond oprav, 2.300,-/měs. plyn, 2.200,-/měs. elektřina
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Koulova, Praha 6 - Dejvice
ID
0024
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Lípa

Martin Lípa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti