Prodej bytu 3+1, Plzeň, Anglické nábřeží

Anglické nábřeží, Plzeň

9 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 798 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k bytu

Představuji k prodeji stylově zařízený a kompletně zrekonstruovaný družstevní byt v cihlovém domě v centru města na adrese Anglické nábřeží 12, Plzeň.

Podívejte se na stránku bytu: byturadbuzy.cz

Byt je skutečně unikátní. Nejen místem, ale i stylem vybavení, zařízení a pojetí rekonstrukce. Vše je sladěno tak, že vytváří harmonický celek. Je zde vidět odvedená promyšlená práce architektonického studia a interiérového designéra.

Lokalita:
Byt je umístěn v centru města Plzně, jednotky minut chůze od náměstí, kousek od městských sadů a přímo u řeky Radbuzy a Wilsonova mostu, na které je z bytu krásný výhled. Skvělá je i dopravní dostupnost. Na Plzeňské hlavní nádraží je to pár kroků pěšky, zastávky MHD jsou v podstatě za rohem. Přímo kolem domu vedou i cyklostezky podél Radbuzy.

Umístění a dispozice bytu:
Byt je v 5 patře cihlového domu s výtahem. Sousedící je jen jeden další byt na patře. Nad bytem je půdní prostor neobydlený. Dispozice bytu je 3+1 samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem a vanou a sklep v suterénu. Podlahová plocha samotného bytu (bez sklepa) je přibližně 78 m2.

Informace k bytu a vybavení:
Byt se prodává kompletně zařízený, včetně všeho vybavení a nábytku zobrazeného na fotografiích (vyjma menšího bílého stolku v pracovně). Skříně, tapety, komody, nábytek, doplňky, osvětlení... vše bylo vybráno tak, aby vytvářelo velmi příjemnou atmosféru, kterou podtrhují kamna v obývacím pokoji. V bytě je kladen důraz na detail, preciznost, kvalitu a emoce.
Je možné byt koupit i prázdný bez nábytku a vybavení.

Technické informace:
V bytě proběhla kompletní a precizní rekonstrukce. Nové jsou všechny rozvody (elektřina, voda, odpady), podlahy, štuky, interiérové i vstupní dveře, obložky... Za zmínku stojí i stropní a přízemní osvětlení v bytě. Vytápění je řešeno kondenzačním plynovým kotlem (komín je s vložkou), v místnostech jsou radiátory. Ohřev vody zajišťuje bojler. Stropy jsou přibližně 2,7 m vysoké, se sádrokartonovými podhledy.
Správu zajišťuje Lidové bytové družstvo.

Spojením lokality s výhledem na řeku a stylu, ve kterém je byt vybudován a zařízen, vzniká velmi příjemný prostor pro bydlení.

Pro koupi bytu zajistím kompletní realitní a právní servis.
Zavolejte mi, prosím, pro domluvení prohlídky:
Jan Štěpánek
TAURUM reality

Parametry bytu

Cena
9 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Anglické nábřeží, Plzeň
ID
240127
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAURUM reality s.r.o.

Americká 1139/1, Plzeň, Jižní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Jan Štěpánek

Jan Štěpánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti