Pronájem bytu 1+kk, Ústí nad Labem - Bukov, Vinařská, 32 m2 (ID: 2106884)

Vinařská, Ústí nad Labem, Bukov

10 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nad rámec nájemného si nájemník hradí zálohu na služby (SUV, TUV, teplo) ve výši 727 Kč za jednu osobu na měsíc + zálohu na elektřinu )

Exkluzivní partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Pronájem bytu 1+kk, 32 m², Ústí nad Labem, ul. Vinařská

Nabízíme Vám k pronájmu byt 1+kk o výměře 32 m2. Nachází se ve čtvrtém patře panelového domu, prošel kompletní rekonstrukcí a těší se na svého prvního nájemníka.

Nově zařízený kuchyňský kout obsahuje zabudovanou el. troubu, indukční varnou desku, digestoř a kombinovanou lednici s mrazákem. Samozřejmostí je také vestavná myčka. Šatní skříň zase zajistí dostatek úložného prostoru. V koupelně najdete moderní sprchový kout, žebříkové topení a umyvadlo se skříňkou. Úsporné LED osvětlení podtrhuje moderní design bytu.

Byt je v blízkosti Masarykovy nemocnice, proto je vhodným bydlením pro studenty či zaměstnance nemocnice. Nájemce jistě ocení, že v blízkosti domu je zastávka MHD, několik restaurací, obchodů a řada sportovišť.

Nájemné činí 10 900 Kč + zálohy na služby 727 Kč (TUV, SUV, teplo) os./měs. + záloha za el. energii.
Kauce činí 21 800 Kč + odměna RK ve výši jednoho nájmu. Majitel požaduje zájemce se zaměstnaneckým poměrem, bez záznamu v registrech.

Parametry bytu

Cena
10 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nad rámec nájemného si nájemník hradí zálohu na služby (SUV, TUV, teplo) ve výši 727 Kč za jednu osobu na měsíc + zálohu na elektřinu
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Vinařská, Ústí nad Labem, Bukov
ID
887979
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
32 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Drahomíra Vejražková

Drahomíra Vejražková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti