Prodej rodinného domu, Zlín, Lesní čtvrť I, 647 m2

Lesní čtvrť I, Zlín

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Zlíně

Informace k domu

Nabízíme exkluzivně prodej id. podílu ve výši 5/8 na baťovském půldomku 4+kk, o podlahové ploše 148 m2, s velkou přístavbou a terasou (60 m2), prostorným sklepem (50 m2), balkónem (7m2), koupelnou s WC a vanou v přízemí a druhou koupelnou s WC a sprchovým koutem v 1.NP, prostorným obývacím pokojem s kuchyňskou linkou a jídelním stolem s okny a dveřmi do zahrady, ložnicí, dvěma dětskými pokoji, prádelnou, velkou spižírnou, půdním prostorem a zahradou (543 m2) v osobním vlastnictví včetně velkého zděného zahradního domku.

Dům v tradičním baťovském stylu ležící v mírném svahu, situovaný v památkově chráněné zóně, s přístavbou (výstavba a kolaudace v roce 1989), kde vzniklo rozšíření celkové podlahové a užitné plochy o 60 m2.
Majitelé tak získali podstatně větší prostor, samostatné neprůchozí pokoje pro své děti a své soukromí, úložné a skladovací plochy, prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linkou a jídelním stolem, situovaný v přístavbě tohoto výjimečného půldomku a přirozeně také terasu o velikosti 60 m2, ze které je působivý výhled na severní část města Zlín. Terasa má druhým rokem novou izolaci Fatrafol. Taktéž střecha na domě je druhým rokem nová, včetně okapů a svodů.

V rámci revitalizace domu od roku 2014 vše prošlo důkladnou výměnou. Rozvody elektřiny jsou již v mědi, rozvody vody, rozvody tepla, včetně plynového kotle, radiátorů a topných žebříků, odpady v plastu, nová plastová okna dle požadavků památkové péče, vstupní dveře a zádveří, vyměněné dřevěné podlahy, položené plovoucí podlahy, omítky a SDK podhledy. Bylo rovněž zbudováno nové dřevěné schodiště do 1.NP a vstup na půdu novými půdními schody. Byly zbudované zcela nové dvě samostatné koupelny a v obývacím pokoji zcela nová kuchyňská linka včetně spotřebičů.

V celém domě se topí radiátory a topnými žebříky, vše je napojeno na plynový kotel ve sklepě domu. Sklep je zevnitř přístupný pod schodištěm do 1.NP, ale také druhým venkovním vstupem ze zahrady. Sklep je navíc odvětráván třemi okny, která jsou situovány do spodní části zahrady, skrze které stále proudí dostatek čerstvého vzduchu. Sklep je suchý, pochozí a velmi dobře prosvětlený s dostatkem úložného prostoru jak pod domem, tak pod samotnou přístavbou.

Dům přirozeně a nenápadně zapadá do okolí, kde je dostatek prostoru mezi jednotlivými domky. Uvnitř však překvapí příjemným, útulným a prostorným dojmem. Dominantou celého domu je pak především klid, prostor, velká zahrada a mimořádný výhled. To vše díky své poloze na Lesní čtvrti I.

Tato lokalita nabízí veškerou dostupnost občanské vybavenosti, včetně školy, školky, jeslí, hřišť, sportovišť, restaurace, kavárny, supermarketu Lidl, cukrárny, pošty, přístupu do lesa a přírody směrem na Kudlov a Jaroslavice, i zastávky MHD. V samotném centru města, či nejbližšího supermarketu jste do 5 minut jízdy autem.

Bezproblémové parkování je na ulici přímo před domem, kde je dostatek místa v kteroukoliv dobu.

PENB budovy (energetický štítek) je ve zpracování, nyní..

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Lesní čtvrť I, Zlín
ID
00062
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
647 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 40 lidí

Prodejce

Bc. David Navrátil, MBA

Bc. David Navrátil, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně?

Podobné nemovitosti