Prodej bytu 3+kk, Fryšták, Komenského

Komenského, Fryšták

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Fryštáku

Informace k bytu

Vážení klienti, představujeme Vám krásný byt 3+kk v novostavbě z roku 2021 ve výborné lokalitě.

Nacházíme se na v severní části města Fryšták v klidné čtvrti rodinných domů v nově vzniklém komplexu nízkopodlažních bytových domů na ulici Komenského. Lokalita je známá svou výbornou dopravní dostupností do Zlína (7 minut) a také kompletní občanskou vybaveností. Nachází se zde škola, školka i obchodní centrum. Výhodou je také malá vzdálenost od náměstí a blízkost přírody.

Při příjezdu na prohlídku se potkáme před nízkoenergetickým tří-podlažním cihlovým domem, který disponuje energetickým štítek třídy B. Společné prostory domu a jeho okolí včetně dětského hřiště a parkovacích míst jsou pečlivě udržované.

Předmětem prodeje je byt o užitné ploše 67 m2, který se nachází ve druhém nadzemním podlaží orientovaný na severo-východní a západní stranu s hezkým výhledem do okolí.

Byt je díky velkoformátovým oknům výborně prosvětlený a nabízí příjemné klima i v letních měsících.

Při vstupu do bytu uvidíte prostorné zádveří se šatní stěnou a botníkem, ze kterého se vstupuje do jednotlivých místnosti. Nachází se zde praktická spíž, ložnice s prostorem pro velkou vestavěnou skříň a koupelna s vanou, toaletou, umyvadlem a místem pro pračku se sušičkou.

Dominantou bytu je hlavní obytný prostor. Ten nabízí dostatek místa pro kvalitní kuchyňskou linku s ostrůvkem a vestavěnými spotřebiči, dále jídelní stůl a televizní stěnu a sedací soupravu. Z obývací pokoje je vstup do dětského pokoje a společně s ložnicí také na útulný balkon o výměře 4 m2.

Byt je ve výborném stavu. Při výstavbě zde byly použity kvalitní stavební prvky a materiály jako plovoucí podlaha, kvalitní CPL dveře, kuchyně a keramika včetně zařizovacích předmětů. Nemovitost je ještě 2 roky v záruce od developera.

Jednotka má velice nízké náklady na provoz. Vytápění je podlahové s vlastní regulací pomocí elektrokotle umístěného ve vlastním sklepě a termostatu v obývacím pokoji, okna jsou plastová s izolačním trojsklem. Chlazení zde zajišťuje klimatizační jednotka umístěna v obývacím pokoji.

K bytu náleží sklepní komora a možnost užívat společné prostory domu a veřejné parkoviště.

Pořízením nemovitosti získáte krásný domov a velmi příjemné bydlení na skvělé adrese.

Více informací u realitního makléře Petra Hanáka.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Komenského, Fryšták
ID
2024104
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

hanakreality.cz

tř. Kosmonautů 1288/1, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Petr Hanák

Petr Hanák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Fryštáku?

Podobné nemovitosti