Prodej rodinného domu, Kořenec, 498 m2

Kořenec

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc

(Cena je včetně právního servisu a provize RK.)

Exkluzivní partneři v Kořenci

Informace k domu

Hledáte bydlení obklopené přírodou? Nebo hledáte místo k rekreaci? Rádi houbaříte, běžkujete nebo dokonce hrajete golf? Tak tato nabídka je právě pro Vás.

Nabízíme Vám ke koupi řadový rodinný dům určený k renovaci se dvorem, stodolou a zahradou. Nachází se v krásném, lesnatém prostředí okrajové části obce Kořenec v okrese Blansko. Dispozičně je dům řešený jako 3+1 se dvěma koupelnami, prostornou komorou a skladem. Celková plocha pozemku činí 498 m². Součástí nemovitosti je prostorná kamenná stodola (127,4 m²), která může sloužit také k parkování auta. V uzavřeném dvoře, který nabízí maximální soukromí, si můžete vybudovat příjemné posezení. Součástí je také podílové spoluvlastnictví oplocené zahrady (422 m²), která se nachází přes silnici naproti domu. Pro tuto nemovitost je zde vyčleněné políčko o rozloze zhruba 32 m² a je ideální pro drobné pěstitelství.

Vytápění v domě zajišťuje plynový kotel, ohřev vody elektrický bojler. Energetická náročnost budovy: třída G. Do nemovitosti jsou zavedeny všechny inženýrské sítě.

Výměry místností: zádveří (1,3 m²), chodba (7,26 m²), chodba (4,08 m²), WC (2,4 m²), prostor pod schodištěm (3,29 m²), chodba (6,9 m²), komora (8,82 m²), koupelna (7,4 m²), pokoj (16,26 m²), pokoj (14,7 m²), obývací pokoj (14,08 m²), kuchyně (18,58 m²), spíž (2,04 m²), koupelna (10,92 m²), sklad (17,35 m²). Celková užitná plocha činí 135,38 m².

Tato nemovitost byla před samotným prodejem prověřena firmou, která se zabývá inspekcí nemovitostí, kdy certifikovaný inspektor posuzuje technický stav nemovitosti na základě zjevných projevů a neinvazivních měřících přístrojů.

Obec Kořenec je součástí přírodního parku Řehořkovo Kořenecko, který nabízí mnoho možností vyžití. Na své si přijdou nejen milovníci turistiky, ale i relaxace nebo aktivního odpočinku. V zimě můžete využít udržované běžkařské stopy ve vyhledávaném Golf & Ski areálu. V letním období Vám okolní lesy nabízejí příležitost k nekonečným procházkám, sbírání hub nebo k cykloturistice. Obec disponuje základní občanskou vybaveností. Nachází se zde mateřská škola, dětské a sportovní hřiště, obchod, restaurace a již zmíněný vyhlášený Golf & Ski areál.

Parametry domu

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Kořenec
ID
023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
498 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Kateřina Boháčková

Kateřina Boháčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kořenci?

Podobné nemovitosti