Prodej chaty, Líšťany, 103 m2

Líšťany

4 830 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 018 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Líšťanech

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji atypickou, úžasnou chatu na samotě v Náklově u Líšťan. Budova je bývalá vojenská hláska, která za totality sloužila k pozorování letadel mířících na západ. Budova je z betonu (uvnitř není telefonní signál). V hlásce najdete chodbu, kuchyňku, koupelnu s WC, kotelnu (kotel na tuhá paliva - rozvod ústředního topení) dále dva pokoje. Vše je cca 30 let staré a málo používané. Přesto jsou zde opravy nutné. Střecha je rovná s možností přístavby dalšího patra. Pozemek kolem chaty je uzavřený plotem a vzrostlými stromy velikost tohoto pozemku je 2939m2. Zahrada je zatravněná, majitelka zde nechala vybudovat vrt 60m hluboký. Pramen je velmi vydatný. Příjezd k uzavřené zahradě je vyřešen širokým pruhem půdy, část je zpevněná, dá se po ní přijet od místní silnice. Tento pozemek není oplocen a je o velikosti 1917m2. Na tomto pozemku je umístěna vlastní trafostanice.
Toto místo je naprosto unikátní svou polohou - naprostá samota - louky, pole a kousek lesy.. vesnička je vzdálena cca 1,5 km. Není zde žádný světelný smog, je zde ticho a dýchne na Vás klid a pohoda.. daleko od stresu města a přitom blízko.. Plzeň je vzdálena 20 km.. v centru jste za 30 min. Můžete zde vybudovat v podstatě cokoliv - rodinný dům, chatu k pronájmu, vlastní víkendové sídlo... fantazii se meze nekladou.

Parametry domu

Cena
4 830 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 10. 2024
Adresa
Líšťany
ID
0041
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
103 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VALIreality.cz

Kurta Konráda 2517/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

VALI reality.cz

VALI reality.cz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Líšťanech (okr. Plzeň-sever)?

Podobné nemovitosti