Prodej chaty, Záryby - Martinov, 30 m2 (ID: 2106228)

Záryby, Martinov

1 580 000 Kč HYPOTÉKA od 7 530 Kč /za měsíc

(včetně provize, právních služeb)

Exkluzivní partneři v Zárybách

Informace k domu

Prodej chaty a pozemku v os. vl., Ostrava, Martinov

Nabízíme prodej chaty (zastavěná plocha 18 m², užitná plocha 30 m²) se zahradou (399 m²) v malé zahrádkářské osadě Na Mlýnku, v Ostravě Martinově. Celodřevěná montovaná chatka na betonových základech s vyzděnou příčkou a komínem obsahuje podsklepenou verandu, jednu místnost, půdní prostor, přístavek na nářadí, je vytápěna kamny na tuhá paliva a napojena na rozvod el. energie. Chata má na základě kolaudačního rozhodnutí přiděleno č. popisné a je společně s pozemkem v osobním vlastnictví, bez zatížení hypotékou či úvěrem. V přízemí se nachází jedna větší místnost, využívaná jako kuchyně s jídelním a obývacím koutem, a další menší místností s chemickým wc a prostorem připraveným pro instalaci vnitřního sprchovacího koutu. V kuchyni je menší kuch. linka, bojler na ohřev pitné vody, kamna na tuhá paliva, je zde instalována i pračka a lednice. Na vstupní chodbu navazuje otevřené dřevěné schodiště do půdního prostoru, kde je místnost s postelemi na spaní a oddělený pracovní prostor. Na chatu navazuje zastřešená terasa s příjemným posezením ve stínu a venkovním osvětlením. Vedle terasy je vybudován venkovní sprchový kout se sprchovou baterií, závěsem a žulovou podlážkou. Za chatou je umístěna velká plechová skříň na nářadí, vedle ní je dřevník se zásobou dřeva na vytápění. Pozemek je osázen ovocnými a okrasnými stromy a keři, je rovinatý, ze tří stran kompletně oplocený, z jedné strany poloviční ohrazení neprůsvitnou tkaninou, zůstává zde nadzemní bazén. K pozemku i náleží část příjezdové cesty, zbytek je obecní. Osada je kompletně oplocená, s uzamykatelnou vstupní branou. K chatě náleží vlastní elektroměr a vodoměr, každý majitel platí ročně opravdovou spotřebu vody i elektrické energie. Chata bude vyklizená, připravená novému majiteli k jeho vlastním kreativním úpravám. Zahrádkářská osada je velice žádaná, jsou zde příjemní stabilní sousedé. V okolí lesík, cyklostezky, restaurace, parkovací stání před osadou, nebo možnost zaparkovat na pozemku. Neplatí se zde žádné poplatky městu, pouze spotřeba vody a energie. Velice příjemná lokalita v přírodě, avšak s docházkovou vzdáleností MHD, restaurací, obchodů a všech služeb. Cena 1.580 000 Kč.
Využijte tuto ojedinělou nabídku a zpříjemněte si ještě toto léto v přírodě s vlastním zázemím, v klidném místě na okraji města.
Pro sjednání prohlídky mě kontaktujte kdykoliv na uvedeném tel. č. anebo e-mailem, bude se těšit na setkání a prohlídku této výjimečné nemovitosti :-)

Parametry domu

Cena
1 580 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, právních služeb
Aktualizováno
12. 10. 2024
Adresa
Záryby, Martinov
ID
80
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
30 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
18 m2
Plocha nemovitosti
399 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Andrea Kollárová DiS.

Andrea Kollárová DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Zárybách?