Prodej bytu 3+1, Žandov - Heřmanice, 92 m2 (ID: 2106223)

Žandov, Heřmanice

5 620 000 Kč HYPOTÉKA od 26 783 Kč /za měsíc

(včetně provize, právních služeb)

Exkluzivní partneři v Žandově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej, byt 3+1, terasa, 92 m, OV, ul. Heřmánková, Slezská Ostrava

Nabízíme zprostředkování prodeje nadstandardního bytu v osobním vlastnictví, o dispozici 3+1+terasa, o celkové výměře 92,14 m², nacházející se v Resortu Nové byty Ostrava. Resort byl vystavěn v roce 2009, v klidné části města Ostravy - Heřmanice, a byl vybudován především z důvodu požadavku na klid mimo ruchu velkoměsta a zároveň výborné dopravní dostupnosti centra města Ostravy. Domy v rezidenci se nachází v oploceném areálu, který zabezpečuje klid a dostatek soukromí.
Samotný byt je prostorný a slunný, velice prakticky dispozičně řešen, umístěn v 1. nadzemním podlaží. Součástí bytové jednotky je příjemná terasa o výměře 7 m², přístupná z obývacího pokoje, kde si v každém počasí můžete užívat relax na čerstvém vzduchu. V kuchyni zůstává prostorná kuchyňská linka s vestavěnými úspornými elektrospotřebiči, je zde i francouzské okno se zábradlím. K bytu neodmyslitelně přísluší jedno parkovací stání před domem. Další součástí bytu je i zděná sklepní kóje, která se nachází vedle hlavního vstupu do domu v přízemí. Dům je velice čistý a udržovaný, jedná se o stavbu postavenou v roce 2009, která se řadí k moderní výstavbě bytových domů, a proto je energetická náročnost budovy hodnocena stupněm B, což znamená velmi úsporná.
Nákupní možnosti jsou v nedalekém supermarketu Hruška, vzdálené cca 2 minuty od domu, populární ostravská ZOO, kam se dostanete za 5 minut, dále např. Heřmanická beseda a Pivovar. Děti zde mohou navštěvovat základní školy Chrustova, Bohumínská a mateřskou školku. Veškerá dopravní infrastruktura je v dosahu, centrum města Ostravy je autem dosažitelné za 7 min.
Vytápění a ohřev vody úsporným plynovým kotlem zn. Baxi. Byt je prázdný, připraven k nastěhování. Měsíční náklady na bydlení činí 2.481 Kč včetně fondu oprav 1.277 Kč + el. energie a plyn. Cena 5.620 000 Kč je včetně provize a právních služeb.

Jmenuji se Andrea Kollárová a velice ráda Vás touto nemovitostí provedu. Pro sjednání nezávazné prohlídky mě kontaktujte kdykoliv na uvedeném tel. č. anebo e-mailem.

Parametry bytu

Cena
5 620 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, právních služeb
Aktualizováno
12. 10. 2024
Adresa
Žandov, Heřmanice
ID
74
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
92 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Andrea Kollárová DiS.

Andrea Kollárová DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Žandově?