Prodej rodinného domu, Ostrava, 123 m2

Ostrava

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Ostravě

Informace k domu

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost pořídit si prémiové bydlení v blízkosti Ostravy. Tento exkluzivní dům prošel kompletní rekonstrukcí, která byla realizována s důrazem na nejvyšší standardy kvality. Celá nemovitost září moderní fasádou s dekorační stěrkou a společně s impozantními masivními vchodovými dveřmi vytváří elegantní vzhled. Velkoformátové okno u vstupu vpouští do prostoru dostatek přirozeného světla.

Okolí domu je perfektně upravené, včetně parkovacích ploch a krásně udržované zahrady s travními koberci, novými keři a stromy.

V domě se nachází dvě samostatné bytové jednotky o dispozicích 3+kk s rozlohou 123,2 m² a 134,4m² včetně příslušenství. Každý z těchto bytů nabízí naprostý klid a nádherný výhled do zahrady.
Dům je možné zakoupit jako celek nebo každou bytovou jednotku samostatně.

Interiéry bytů jsou vybaveny luxusními koupelnami s velkoformátovými obklady a detaily jako kamenické rohy, luxusní baterie a stylové LED osvětlení. Kuchyňské linky na míru jsou plně vybaveny vestavěnými spotřebiči značky Bosch, včetně lednice, myčky, indukční desky, digestoře, elektrické trouby a mikrovlnné trouby. V bytech najdete obložkové dveře a kvalitní vinylové podlahy. Samostatné vytápění plynovým kotlem zajišťuje komfort a nezávislost.

Každý byt disponuje prostorným balkónem o velikosti 7,6 m² s úchvatným výhledem na okolí, a zimní zahradou s přímým vstupem na vlastní část zahrady o rozloze 307 - 358 m². K dispozici jsou také dvě parkovací místa ke každému bytu.

Tento dům se nachází na kopci v klidné slepé ulici, a přesto pouhých 10 minut jízdy autem od centra Ostravy. Použité materiály jsou té nejvyšší kvality, což zajišťuje dlouhou životnost a estetický vzhled nemovitosti.

Neváhejte a pořiďte si bydlení, které kombinuje luxus, pohodlí a výhodnou polohu. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Ostrava
ID
0937
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
123 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
800 m2
Plocha zahrady
307 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Podlahové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV
Parkování
Nízkoenergetický

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Jiří Podzemný

Jiří Podzemný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti