Prodej rodinného domu, Břeclav - Charvátská Nová Ves, U Jezera, 69 m2

U Jezera, Břeclav, Charvátská Nová Ves

3 200 000 Kč HYPOTÉKA od 15 250 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Břeclavi

Informace k domu

Prodej rodinné domy, 108 m² - Břeclav - Charvátská Nová Ves

Nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 2+1 o zastavěné ploše 108 m², situovaný v klidné části Charvátské Nové Vsi, městské části Břeclavi. Dům prošel částečnou revitalizací, která zahrnuje novou zateplenou fasádu a instalaci plastových oken.

Nemovitost je určena k celkové rekonstrukci, což dává novému majiteli široké možnosti pro úpravy dle vlastních představ. Hlavním potenciálem domu je možnost rozšíření do podkroví, nebo dokonce výstavby plnohodnotného druhého podlaží. Tím se může výrazně zvýšit obytná plocha a přizpůsobit dispozice pro větší rodinu nebo vícegenerační bydlení.

Součástí pozemku jsou také dvě hospodářské budovy a sklep s dvěma místnostmi, což nabízí dostatek úložného prostoru a potenciál pro další využití.

Charvátská Nová Ves je příjemná lokalita s výbornou dostupností do centra Břeclavi (pouhých 5 minut autem). V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně škol, obchodů a zdravotnických zařízení. Oblast je také výhodně situována pro výlety do přírody a cykloturistiku, a to díky blízkosti Lednicko-valtického areálu, který je zapsán na seznamu UNESCO. Brno je vzdáleno cca 50 minut jízdy autem po dálnici D2.

Tento dům nabízí skvělý potenciál pro ty, kteří hledají bydlení na klidném místě s možností přizpůsobit si nemovitost podle vlastních představ.

Parametry domu

Cena
3 200 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
12. 10. 2024
Adresa
U Jezera, Břeclav, Charvátská Nová Ves
ID
100095
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
69 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
108 m2
Plocha nemovitosti
195 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Petr Klimčík

Petr Klimčík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Břeclavi?

Podobné nemovitosti