Prodej rodinného domu, Javorník - Zálesí, Zálesí, 128 m2

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc

(Cena k jednání - nabídněte!)

Exkluzivní partneři v Javorníku

Informace k domu

Chcete utéct daleko od lidí a být součásti divoké horské přírody? Hledáte místo v horách k relaxaci a odpočinku, kde se uvolníte a přijdete na jiné myšlenky? Máte rádi turistiku a výšlapy do hor ? Pokud ano, právě vám je určena naše dnešní nabídka.

Jesenická realitní nabízí k prodeji horskou chaloupku umístěnou přímo v srdci Rychlebských hor, v lokalitě Zálesí město Javorník, okr. Jeseník. Chalupa nabízí možnost trvalého bydlení , případně může sloužit jako rekreační objekt. Celková zastavěná plocha je 139 m2. Plocha pozemku, který je evidovaný jako zahrada, je 922 m2.

Interiér domu díky původním rozměrů oken a stropů nabízí také skvělé prostorné a hlavně útulné bydlení, které vás vrátí do doby našich předků.

Dům nabízí skvělou dispozici a prostorné pokoje. Ve spodní části ( po levé straně chodby )se nachází pokoj cca 30 m2, chodba v přízemí má plochu 12 m2 a kuchyně, která je umístěna po pravé straně nabízí prostorných 16 m2. V podkroví po pravé straně je pokoj s výměrou 27 m2. Naproti přes chodbu naleznete další pokoj , tento má asi 15 m2. Chodba pak 9 m2. Ve spodním patře je umístěna koupelna a WC.

K domu je přistavěná část, která slouží jako technická místnost pro uskladnění nářadí a dřeva. Zde je také umístěn druhý východ, ten ústí přímo do zahrady. Dům má v zadní části domu garáž. která může sloužit např. k uschování zahradního nářadí.

Vytápění domu je zajištěno krbovými kamny, tyto jsou v kuchyni a obývacím pokoji. Voda je z místního vodojemu. Odpady jsou svedeny do septiku.
Udržovaná zahrada s listnatými, jehličnatými a ovocnými stromy je krytá barierou tvořenou smrky, tato skrývá krásný a tichý prostor.

Parkování je přímo u domu a nejbližší soused je vzdálený cca 150 m.

Pokud hledáte chaloupku pro odpočinek a pohodové víkendové pobyty, bude tato nemovitost skvělou volbou. Jsme připraveni jednat o ceně. Budeme se těšit na Vaši návštěvu, přijďte si určitě chalupu prohlédnout !

Parametry domu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání - nabídněte!
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
ID
00128
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
119 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
139 m2
Podlahová plocha
128 m2
Plocha nemovitosti
1061 m2
Plocha zahrady
992 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Topné těleso
Krbová kamna, Krb, Kamna
Zdroj topení
Krbová kamna, Krb, Kamna
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Kamil Filgas

Kamil Filgas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Javorníku (okr. Jeseník)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti