Pronájem chaty, Trhový Štěpánov - Štěpánovská Lhota, 107 m2

Trhový Štěpánov, Štěpánovská Lhota

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 3 000 Kč/1 měs.)

Exkluzivní partneři v Trhovém Štěpánově

Informace k domu

Hledáte k pronájmu prostornější chatu s velikým oploceným pozemkem uprostřed přírody na celoroční bydlení? Pak Vám nabízím, ve výhradním zastoupení majitele, rekreační objekt o dispozici 4+1 v malebné lokalitě Trhového Štěpánova na kraji obce Štěpánovská Lhota.


Tato přízemní zděná chata disponuje na užitné ploše 107 m2, kromě obytných místností, ještě garáží a dílnou. Nachází na rozlehlém pozemku o velikosti 2.366 m2. Nabízí se kompletně zařízená (viz aktuální foto) a je k dispozici prakticky okamžitě.


Chata je vytápěná prostřednictvím plechových radiátorů, které jsou ve všech místnostech a jsou napojené na plynový kotel a také na krbová kamna. Ta jsou umístěná v obývacím pokoji, takže můžete celý objekt vytápět jen dřevem při tom, kdy si užíváte relax u hořícího ohně. Kotel je napájený z plynového zásobníku, který je umístěn na pozemku před domem. Ohřev teplé vody je zajištěn kombinovaně elektrickým bojlerem a průtokovým ohřívačem. Voda je do chaty přivedena z vlastní kopané studny a odpady jsou svedené do 15 m3 vybetonované jímky. Plechová střecha byla před cca 10ti lety obnovena.


Nájemné za tento objekt je ve výši 17.000 Kč/1 měsíc + 3000 Kč za energie (zúčtovatelné). Při nástupu nájmu je potřeba uhradit kauci ve výši 17.000 Kč a provizi 20.500 Kč.


Pokud hledáte klidné místo k bydlení uprostřed přírody a tato chata Vás "oslovila", domluvte si se mnou prohlídku, kterou Vám mohu poslat také v elektronické podobě.

Parametry domu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 3 000 Kč/1 měs.
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Trhový Štěpánov, Štěpánovská Lhota
ID
00585-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
107 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
107 m2
Plocha nemovitosti
2366 m2
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
Septik
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Studna

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Alexander Koenigstein

Alexander Koenigstein

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu chat v Trhovém Štěpánově?

Podobné nemovitosti