Pronájem bytu 1+1, Hodonín, Měšťanská

Měšťanská, Hodonín

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Hodoníně

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu byt 1+1 o velikosti 40 m² na ulici Měšťanská v Hodoníně.

Nabízený byt se nachází v blízkosti centra města a pěší zóny a je ve výborném stavu. Skládá se z předsíně, kuchyně, obývacího pokoje, koupelny se sprchových koutem, samostatným WC, komorou a prostorným sklepem. Součástí bytového domu je i prostorná zahrada s hracími prvky pro děti a příjemným posezením.

V blízkosti bytového domu, je veškeré občanské vybavení a kromě centra to máte kousek i do klidného prostředí hodonínského jezu nebo lázeňského parku.

Byt je pronajímán částečně vybaven. K dispozici je lednice, pračka, jídelní stůl s židlemi, sedací souprava a obývací stěna. Ohřev vody a topení je zajišťován lokálním plynovým kotlem, který je umístěn v koupelně.

Nájemné ve výši 11 000,- Kč je včetně vodného, stočného a internetového připojení. Poplatky za elektřinu a plyn si nájemce nastavuje a hradí sám.

Vratná kauce ve výši dvou nájmů.

Provize RK ve výši 10 000,- Kč. + DPH

Byt je k nastěhování okamžitě. Neváhejte kontaktovat našeho makléře, který si s Vámi domluví prohlídku a odpoví na veškeré vaše dotazy.

Pro objednání termínu prohlídky můžete napsat zprávu, nebo volat na tel.: 776 866 296.

Parametry bytu

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Měšťanská, Hodonín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Mgr. Kristýna Buráňová

Mgr. Kristýna Buráňová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Hodoníně?

Podobné nemovitosti