Prodej bytu 3+1, Liberec, Nezvalova

Nezvalova, Liberec - Liberec XV-Starý Harcov

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízím slunný byt 3+1 s lodžií o velikosti 74m² ve velmi vyhledávané lokalitě v ulici Nezvalova na sídlišti Kunratická.

Byt se nachází v 6. nadzemním podlaží domu s krásným výhledem na hřebeny Jizerských hor z jedné strany a na Ještěd ze strany druhé.

Bytová jednotka je v původním, ale udržovaném stavu. Má 70,2m² + 3,7 m² lodžii.
Dispozičně je byt složen ze třech místností, kuchyně, prostorné chodby, koupelny a wc. Jádro je zděné. Byt je zajímavě dispozičně řešen a nabízí tak možnost bydlení vícečlenné rodiny. Skvělou výhodou bytu je lokace domu, kolem domu je příjemná zeleň. Výhodou bytu je instalace nových ovladatelných předokenních venkovních žaluzií.

Sídliště Kunratická nabízí kompletní občanskou vybavenost. Autobusová zastávka MHD je pěší chůzí do 5 minut. V okolí domu se nachází lékaři, obchody s potravinami, squash aréna, základní škola, mateřská školka je přímo naproti domu, dětská hřiště.

Dům je zateplen, má novou střechu. Lodžie je po rekonstrukci a všude jsou plastová okna. Na každém patře jsou 2 byty. V domě je výtah. K bytu náleží klasická sklepní kóje.

Za domem se nachází parkoviště s dostatkem parkovacích míst.
Vytápění je ústřední.

Náklady na bydlení pro 3 člennou rodinu ve výši 4.640,-kč (z toho 1.283,- kč FO včetně úvěru domu) + zálohy na elektřinu 1.100,- kč.

Byt je ihned volný k nastěhování. Dle dohody může zůstat i nábytek.

S případnými dotazy mě neváhejte kontaktovat.

S hypotečním úvěrem velmi rád poradím.

Parametry bytu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Nezvalova, Liberec - Liberec XV-Starý Harcov
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Tomáš Kněbort

Tomáš Kněbort

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti