Prodej rodinného domu, Bzenec, Vracovská, 828 m2

Vracovská, Bzenec

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Bzenci

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Bzenec, které se nachází v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji.

Tento samostatně stojící rodinný dům je dispozičně řešený jako 3+1, ale dalšími úpravami by šel rozšířit o další obytné nebo jinak využitelné prostory. Hlavním vchodem vstupujeme do chodby, hned nalevo se nachází prostorná kuchyně s kuchyňskou linkou, vedle je průchozí pokoj (teď je to dětský pokoj) a z něj pokračujeme do ložnice. Z chodby napravo vejdeme do obývacího pokoje s krbem. Koupelna je s vanou, toaleta samostatně. V domě se nachází i další místnost se samostatným vstupem, dříve využívaná jako psí salón nebo kadeřnictví. Tento prostor by šel předělat na garsoniéru nebo spojit s hlavní obytnou částí a rozšířit tak dům o další pokoj. Součástí domu je i prostorná dílna. Sklep je o velikosti asi 10 m2. Na střeše je pálená taška.


Vytápění je řešeno elektřinou, krbem, vafkami na plyn. Teplou vodu ohřívá el. bojler. Voda je z obecního vodovodu, odpad je sveden do septiku.


Za domem prostorný dvorek, na kterém se nachází udírna, kůlna a dále zahrada k oddechu a odpočinku.


Celková plocha pozemku je přes 800 m2, obytná plocha domu je cca 100 m2.


Bzenec je město v okrese Hodonín v Jihomoravském kraji. Leží 9 km severozápadně od Veselí nad Moravou a 12 km jihovýchodně od Kyjova. Žije zde přibližně 4 600 obyvatel.


Pokud hledáte podobnou nemovitost, tak vřele doporučuji osobní prohlídku.
Více info v RK.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Vracovská, Bzenec
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
828 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Filip Zezula

Filip Zezula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bzenci?

Podobné nemovitosti