Prodej bytu 3+1, Ostrava - Hulváky, Ladislava Ševčíka, 94 m2

Ladislava Ševčíka, Hulváky

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc

(Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.)

Exkluzivní partneři v Ostravě

Informace k bytu

V zastoupení majitele Vám nabízíme bytovou jednotku 3+1 o ploše 80 m2, jehož součástí je prostorný balkón (3 m2) a dvě sklepní kóje (plocha celkem 14.20 m2). Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží (1.patro) cihlového domu na ul. Ladislava Ševčíka. Jedná se o velmi příjemné a klidné bydlení v oblasti městského obvodu Ostrava - Mariánské hory a Hulváky.

Přednosti nabídky:
- Cihlová konstrukce domu.
- Pouze 6 bytových jednotek ve vchodě.
- Prostorný balkón o ploše 3 m2.
- Byt po dílčí rekonstrukci umožňuje po výmalbě okamžité nastěhování, případně také možnost uchopit příležitost a byt rekonstruovat dle vlastních představ.
- Krátký pěší dosah MHD s dosahem do všech částí OV - tramvaj, trolejbus, autobus: 6 min. pěší chůzí.
- Bezprostřední blízkost městského parku: 1 min pěší chůzí.

Byt je v původním stavu, vyjma instalace rozvodů elektřiny v mědi, rozvodů vody a odpadů v plastu, plastová okna. Dispozici bytu tvoří dvě předsíně, kuchyně se vstupem do spižírny, koupelna, WC se samostatným vstupem z předsíně a tři pokoje, kdy výraznou předností bytu je prostorný balkón. Přesné rozměry bytu jsou zobrazeny v půdorysu, viz foto prezentace.

Podlahy v pokojích tvoří zachovalé původní parkety (v dětském pokoji kryté kobercem), v předsíni a kuchyni je na betonové podlaze (teraso) položeno původní PVC, v sanitě dlažba. V koupelně obložené keramickými obklady je umístěna zapuštěná vana, umývadlo se zrcadlem a topné těleso. V kuchyni starší kuch. linka v barevném tónu dřeva s plynovým sporákem a el. horkovzdušnou troubou a digestoří. Nedílnou součástí prodeje jsou dvě sklepní kóje společně s možností využití společných prostor. Orientace oken je na severozápad, jihozápad a jihovýchod.

Ohřev teplé vody zajišťuje dostatečně výkonný plynový průtokový ohřívač, teplo do bytu generuje blízká kotelna.

Obytný dům prošel v letech komplexní revitalizací v podobě, nové fasády, střechy, výměny oken v bytě, sklepní, , výměny vchodových dveří, schránek a zvonků. V roce 2023 byla budova zateplená.

Samotný dům se nachází ve velice klidné části města v sousedství zástavby rodinných domů.

V blízkosti domu jsou zastávky tramvají a autobusů MHD, základní škola, mateřská škola a prakticky veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, zdravotní středisko, kulturní život) v krátkém dosahu. Jedná se o velmi příjemné bydlení v klidné lokalitě městské části s bezproblémovými sousedy.

Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete plně spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování a budeme maximálně nápomocni při vyřizování všech potřebných náležitostí.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Parametry bytu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Ladislava Ševčíka, Hulváky
ID
1467/4500
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
80 m2
Patro
2. z 3
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
94 m2
Plocha nemovitosti
80 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AZET reality

AZET reality

Vítkovická 3276/2a, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Kamil Dolinek

Kamil Dolinek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti