Pronájem bytu 3+1, Terezín, Havlíčkova, 115 m2

Havlíčkova, Terezín

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájem 15 000 Kč + zálohy na vodu 500 Kč/osoba, el. a plyn na nájemníka, kauce 30 000 Kč, provize 15 000 Kč, včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Terezíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu atypický byt 3+1 v Terezíně o podlahové ploše 108 m2. Byt je umístěný ve 2NP historické budovy. K bytu patří velká terasa v mezipatře. Dalším benefitem je dvorek, kde můžete v soukromí odpočívat, grilovat, setkávat se s přáteli apod.
Dále jsou v přízemí k dispozici velké, suché nebytové prostory o ploše 52 m2. Zde bez problému můžete zaparkovat motorku, kola a umístit další větší předměty.
Byt prošel před časem rekonstrukcí. V kuchyni je kuchyňská linka do "U" s vestavěnými spotřebiči. Plynový sporák s digestoří, myčka nádobí, vestavěná mikrovlnná i pečící trouba a prostor pro jídelní stůl. V obývacím pokoji je krb na dřevo, který dokáže zútulnit a vyhřát prostor hlavně nyní, v podzimních a zimních měsících.
V dětském pokoji ve velká vestavěná skříň a psací stůl na míru pro dvě děti a druhá skříň se nachází před ložnicí. O úložný prostor v tomto bytě rozhodně není nouze.
V prostorné koupelně je rohová vana, umývadlo a toaleta. Osvětlení celého bytu je úspornými LED žárovkami.
Vytápění bytu a teplá voda je plynovým kotlem, ale v případě potřeby je možné na ohřev teplé vody použít elektrický bojler.
Nájemné je 15 000 Kč + zálohy na vodu 500 Kč/osoba. Kauce 30 000 Kč, provize RK 15 000 Kč.
Elektroměr i plynoměr bude přepsaný na nájemníka.
Byt bude volný od listopadu 2024.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájem 15 000 Kč + zálohy na vodu 500 Kč/osoba, el. a plyn na nájemníka, kauce 30 000 Kč, provize 15 000 Kč, včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Havlíčkova, Terezín
ID
01728
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
108 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
115 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Marie Šemberová

Marie Šemberová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Terezíně (okr. Litoměřice)?

Podobné nemovitosti