Prodej rodinného domu, Nedvědice, 614 m2

Nedvědice

3 240 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 441 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Nedvědici

Informace k domu

Hledáte rodinný dům v krásné přírodě, v podhradí hradu Pernštějn, 40 km od centra Brna, 10 km od Bystřice pod Pernštejnem, 16 km od Tišnova nebo 27 km od Nového Města na Moravě, uprostřed přírodního parku Svratecká hornatina? Tak to jste tady správně. Navíc je dům obklopen stráněmi porostlými lesy. Stojí ve slepé ulici se 6 rodinnými a 7 řadovými domy. Podél silnice, která pokračuje dál do lesa, jsou postavené chaty.
Dům byl postaven v roce 1940, stojí v klidné části obce, na kopečku, takže je zde krásný výhled do okolí a nehrozí povodně. Prostorná zahrada (420m2) nad domem poskytuje dostatek prostoru a soukromí, dům stojí na stavební parcele o výměře 194 m2, jedná se o skutečně zastavěnou plochu 110 m2 a dvorek s pergolou 74 m2. Maximum informací a další fotky najdete na webové stránce svandovaadcera.cz/nedvedice
Dispozici domu najdete ve fotogalerii, kde jsou 3D půdorysy a je následující: 1.NP: vstupní hala, koupelna s vanou a samostatné WC. Chodbička, ze které vedou dveře do spíže, na půdu, do sklepa a do velké kuchyně, z kuchyně pak do obývacího pokoje a ložnice. V podkroví je prostorná půda se střechou v perfektním stavu a s jedním „letním“ pokojem. Je možné tam vybudovat ještě další prostorný pokoj a koupelnu s WC, nebo ještě podkroví rozšířit na pochozí terasu nad ložnicí a garáží. Věřím, že vymyslíte spoustu dalších možností. Takže dům je dostatečně prostorný pro pohodlný život rodiny s dětmi. Stávající dispozice zase vyhoví požadavkům na klidný život v důchodu. Na dům navazuje ještě malá garáž. Stavba je ve tvaru písmene L a na dvorku je vystavěná kamenná opěrná zídka, která tvoří příjemný prostor pro pergolu a krb a po pár schůdcích se dostanete na zahradu ve tvaru obdélníku v opravdu mírném svahu.
Nemovitost je napojena na elektřinu, plyn a veřejný vodovod. Odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace. Topí se zde plynovými přímotopy, ohřev vody karmou a teplá voda v lázeňském válci. Dům má komín.
Celková plocha pozemku je 614 m2, zastavěná plocha je 194 m2 a zbývající zahrada má 420 m2.
Lokalita je vhodná k rodinnému bydlení ale i rekreaci, turistice, cykloturistice, houbaření.
Pokud je zrovna tohle Váš vysněný dům, kontaktujte mě pro domluvení prohlídky. Těším se na vás.
V případě více zájemců si majitel vybere nejvýhodnější nabídku.

Parametry domu

Cena
3 240 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 10. 2024
Adresa
Nedvědice
ID
00003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
614 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zita Švandová

Zita Švandová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nedvědici?

Podobné nemovitosti