Pronájem bytu 3+1, Uherský Ostroh, Sídliště

Sídliště, Uherský Ostroh

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(5.000,-Kč zálohy na služby a energie)

Exkluzivní partneři v Uherském Ostrohu

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu částečně zrekonstruovaný byt 3+1 s lodžií, který se nachází na klidné adrese v Uherském Ostrohu v revitalizovaném bytovém domě s výtahem. Byt má skvělou dispozici a můžete si jej zařídit podle svých představ - tři neprůchozí pokoje, z nichž dva jsou prostorné, ideální jako ložnice a obývací pokoj, zatímco třetí pokoj je menší. Ve dvou pokojích je položena nová vinylová podlaha.
Kuchyně je vybavena moderní kuchyňskou linkou s indukční varnou deskou, digestoří a troubou. Koupelna je zařízena sprchovým koutem a přípojkou na pračku, přičemž výhodou je samostatné WC.
Bytová jednotka, umístěná ve 4. nadzemním podlaží, nabízí dostatek úložného prostoru díky velké vestavěné skříni v předsíni, komoře a sklepní kóji.

Po domluvě s majiteli je možné do bytu zakoupit novou lednici.

V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost - Jednota, Tesko, Bistro, Hruška, restaurace, pošta, mateřská škola, základní škola, knihovna a zastávka na MHD. Kousek od domu je i vlakové nádraží. Sportovnímu vyžití slouží fotbalové hřiště, zimní stadion, sportovní hala, tenisové kurty, střelnice. Městem prochází vedle cyklostezek i znovuobnovená Moravsko-slovácká vodní cesta Baťův kanál.

Termín nastěhování je po domluvě. Nájem je 12.000,-Kč + 5.000,-Kč zálohy na služby a energie. Také je nutné uhradit kauci ve výši 17.000,-Kč a provizi. Majitelé preferují zájemce bez domácích mazlíčků.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
5.000,-Kč zálohy na služby a energie
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Sídliště, Uherský Ostroh
ID
0477
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Uherském Ostrohu?

Podobné nemovitosti