Pronájem garáže, Ostrava

Ostrava

2 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(poplatek pro RK 1 200 Kč)

Exkluzivní partneři v Ostravě

Informace k nemovitosti

V zastoupení majitele si Vám naše společnost dovoluje nabídnout možný dlouhodobý pronájem garáže, která se nachází v uzamykatelném objektu v Ostravě Přívoze, na ulici Mariánskohorská.
Výměra činí cca 21 m2 ( délka 5,50m, šířka 3,80m, výška 1,98m ) Vzhledem k tomu, že je hned vedle této garáže ještě jedna s obdobnými rozměry ( délka 5,50 m, šířka 3,45m, výška 2,08 m, šířka vrat 2,36m ) lze si pronajmout obě garáže a případně je propojit a vytvořit si dvougaráž.
Výška garáží je uvedena u vjezdu do garáže, na konci garáže je o něco nižší vzhledem malinko šikmé střechy. Vzadu garáží je výška 1,95m.
Elektřina zde není, ale je možnost přivedení.
Majitel požaduje kauci ve výši třech nájmů + poplatek pro RK (viz poznámka)
Výše uvedená částka měsíčního nájemného a poplatku RK je za jednu garáž.
Vzhledem k tomu, že nemáme k dispozici štítek energetické náročnosti, uvádíme dle zákona třídu G.
Pokud Vás zaujala tato nabídka, neváhejte kdykoliv kontaktovat makléřku na uvedených kontaktech. Ráda Vám zodpoví veškeré Vaše případné dotazy a pozve k osobní prohlídce.

Parametry nemovitosti

Cena
2 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
poplatek pro RK 1 200 Kč
Aktualizováno
10. 10. 2024
Adresa
Ostrava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Renáta Mandincová

Renáta Mandincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu garáží v Ostravě?

Podobné nemovitosti