Prodej rodinného domu, Fulnek - Jerlochovice, 160 m2

Fulnek, Jerlochovice

4 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 590 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Exkluzivní partneři v Fulneku

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zastavěnou plochou 115 m², který se nachází v části Jerlochovice obce Fulnek. Dům stojí na oploceném, rovinatém pozemku obdélníkového tvaru, jehož celková výměra je 1214 m².
Dispozice obytné části v přízemí je 3+1 s užitnou plochou 79,1 m2. V podkroví je počítáno s výstavbou koupelny a dvou pokojů . Dům má novou střechu včetně krovů, svodů a odvodnění, má nová plastová okna, radiátory a omítky ve všech místnostech. V přízemí jsou nové dřevěné stropy a elektřina je rozvedena v mědi. Vytápění je řešeno na tuhá paliva, kotel je umístěn v technické části domu se samostatným vstupem. Co jistě oceníte, je možnost dokončit si interiér a fasádu domu podle svých představ. Dům po technické stránce prošel velkou rekonstrukcí a je potřeba dokončit fasádu a 2 pokoje v podkroví. Vzhledem ke stavu rekonstrukce je možné využít pro dostavbu některý z dotačních programů. Financování nemovitosti pro Vás rádi zařídíme.

Parametry domu

Cena
4 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Fulnek, Jerlochovice
ID
64402
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1214 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Fulneku?

Podobné nemovitosti