Prodej rodinného domu, Jaroměř - Jakubské Předměstí, V Hruštičkách, 69 m2 (ID: 2103643)

V Hruštičkách, Jaroměř, Jakubské Předměstí

5 500 000 Kč HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc

(+ 2% provize)

Exkluzivní partneři v Jaroměři

Informace k domu

Prodej rodinného domu v Jaroměři

Zprostředkujeme Vám k prodeji samostatně stojící dům o zastavěné ploše výměrou 122 m² s jedním nadzemním podlažím, který byl vybudován v roce 1930 v řídké zástavbě dalších rodinných domů a rekreačních objektů na žádaném okraji obce Jaroměř. Nemovitost byla hojně využívána k rekreačním účelům a jelikož se jedná o nejatraktivnější bydlení v této lokalitě, později se nemovitost stala trvale obývanou. V současné době je prázdná. Dům je zděné konstrukce se zateplením vnějšího pláště, okna jsou plastová, včetně vstupních dveří a je podsklepen.

Dispozice domu nabízí prostorné vstupní zádveří, obytnou kuchyň, koupelnu s WC, sprchou, umyvadlem a vanou, obloženou obkladem. Dále se v domě nachází 2 samostatné pokoje (jeden průchozí), včetně malé komůrky na uskladnění potravin. Podkroví je nezateplené s přístupem z venku a pouze pro uskladnění sezónních věcí. K domu přiléhá samostatná garáž se vstupem ze zahrady. Půdorysy nemovitosti jsou součástí inzerátu.

V objektu je proveden rozvod elektrické energie 230-400 V a plynu. Vytápění je ústřední, prostřednictvím plynového kotle a deskových radiátorů. Ohřev vody je zajištěn rovněž plynovým kotlem. Rozvod vody je z veřejného vodovodu a odpadní vody jsou svedeny do veřejné kanalizace. Díky studni na pozemku lze bez problému zalévat zahradu, stromy a záhonky. Dřívější majitelé byli vášnivými pěstiteli ovoce a zeleniny, což dokazuje funkční skleník.

Součástí je zděná jednopodlažní, nepodsklepená hospodářská stavba (chlév, dřevník, prostor pro sekačku a kola), která stojí na velké zahradě o výměře 1370 m². Zde se nabízí možnost rozšířit dispozici domu nebo postavit zahradní domek dle přání nového majitele.

Nabízená nemovitost leží na žádaném okraji města Jaroměř, 4 minuty od dálnice D11, 20 minut od Hradce Králové nebo města Náchod. Kdo má rád přírodu, hory a lyžování, nejbližší střediska jsou Deštné v Orlických horách a Pec pod Sněžkou, obojí vzdálené cca 45 minut jízdy autem. Občanská vybavenost (školy, školky, obchody, lékárny a jiné) jsou ideálně na dosah přímo ve městě.

Věříme, že Vás tato nemovitost zaujala. Doporučujeme osobní prohlídku.

Parametry domu

Cena
5 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 2% provize
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
V Hruštičkách, Jaroměř, Jakubské Předměstí
ID
N556
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
69 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
122 m2
Plocha nemovitosti
1492 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Trigramreality s.r.o.

Milady Horákové 1738/7, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Mgr. Kristýna Šindlerová

Mgr. Kristýna Šindlerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jaroměři?

Podobné nemovitosti