Prodej rodinného domu, Černotín, 661 m2

Černotín

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Černotíně

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům, který má půdorys obráceného písmene L se zastřešeným průjezdem a přístavky. Stavba je situována jako samostatně stojící v řadové uliční zástavbě rodinných domů. Stáří stavby rodinného domu je cca 110 let., bez dochované stavební dokumentace. Stavba byla v průběhu užívání přestavována a přistavována do dnešní podoby.
Přístup do nemovitosti je zajištěn křídlovými dřevěnými vraty do prostoru zastřešeného průjezdu a dále do prostoru dvora. Z průjezdu jsou přístupné prostory užívané jako sklad materiálu a paliva případně hospodářské prostory pro chov zvířat nebo jako přípravna krmiva.
Dům nabízí dvě bytové jednotky.
Dispozice jednotky 3+1 je přístupná vchodem ze dvora do zádveří. Byt nabízí kuchyň, obývací pokoj, dvě ložnice, koupelnu, komoru, samostatnou toaletu a chodbu. Vytápění bytové jednotky je řešeno rozvodem ústředního topení do trubkových a článkových topných těles v jednotlivých místnostech z plynového kotle umístěného v zádveří. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler v koupelně. Okna v domě jsou kastlová jednoduchá v dřevěném rámu. Podlahy betonové - na nich položené PVC, keramická dlažba nebo PVC. Užitná plocha jednotky 3+1 je 85 m2.
Bytová jednotka 1+1 je přístupná taktéž ze dvora, nabízí kuchyň a ložnici, bytová jednotka není vybavena vlastním sociálním zařízením. Vytápění tohoto bytu je řešeno kamny na tuhá paliva, voda pouze studená. Užitná plocha jednotky je 25 m2.
Stavba domu je napojena IS - elektřina, plynovod, vodovod a kanalizace.
K domu náleží malá zahrada se vzrostlými ovocnými stromy.
Černotín nabízí základní občanskou vybavenost (obecní úřad, obchod, poštu, MŠ, ZŠ do 5. třídy, hřiště apod.) Bližší informace u našeho realitního makléře.
Doporučujeme prohlídku nemovitosti. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
Černotín
ID
256
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
661 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Signum Reality

Hoblíkova 507/34, Nový Jičín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Markéta Huňková

Ing. Markéta Huňková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Černotíně?

Podobné nemovitosti