Prodej rodinného domu, Brno, Jateční, 89 m2

Jateční, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)

Exkluzivní partneři v Brně

Informace k domu

Prodej pozemku s domem k demolici, Brno- Lišeň

Prodej pozemku s domem k totální rekonstrukci
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme pozemek s rodinným domem k totální rekonstrukci, ideálně zbourání a stavbě nového domu. Nemovitosti se nacházejí v řadové zástavbě domů, v klidné městské části Brno - Lišeň, na ulici Jatečná, v blízkosti Mariánského údolí.
 Výměra zastavěné plochy a nádvoří je 152 m², zahrady 131 m². Stávající objekt je napojen na všechny inženýrské sítě, el. energii, plyn, kanalizací a obecní vodovod.
Současná dispozice domu je 2+1. Dům je jednopodlažni, podsklepený. Šíře uliční fronty je 8m². Je možné, s ohledem na vedlejší zástavbu, i nádstavbu dalších dvou podlaží s terasami.
Zahrada za domem má svažitý terén, tak jak je v této lokalitě běžné. Nachází se zde další stavba - dílna.
Městská část Líšeň je žádanou a atraktivní lokalitou na severovýchodním okraji města Brna, kde je veškerá občanská vybavenost s velmi dobrou dostupností MHD i autem do centra Brna a současně obklopená nádhernou přírodou.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
Jateční, Brno
ID
Lis9/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
K demolici
Plocha užitná
89 m2
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
152 m2
Plocha nemovitosti
283 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Zdenka Kaščáková

Zdenka Kaščáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti