Pronájem rodinného domu, Boleradice, 130 m2

Boleradice

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ inkaso 7 000 Kč/+ provize RK)

Exkluzivní partneři v Boleradicích

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu pěkný rodinný dům se zahradou a garáží v klidné vinařské obci Boleradice, okr. Břeclav.

Jedná se o třípodlažní, řadový dům dispoziční velikosti 5+1 po rekonstrukci. Celková plocha pozemku činí 300 m2, užitná plocha 130 m², zastavěná plocha 100 m², zahrada s posezením pod pergolou a dvorkem 70 m².

Dispozice domu: 1.NP: - garáž - sklep - zádveří - obývací pokoj 26 m² - koupelna se sprchovým koutem společná s WC 3 m².

2.NP: - jídelna 9 m² - kuchyně 10 m² a spíž 2m² - prosklená terasa - pokoj 8 m².

3.NP: - pokoj 15 m² - pokoj s balkonem 12 m² - pokojík 7 m² - koupelna s vanou a WC 4 m².

Nemovitost se nabízí kompletně zařízená - kuchyňská linka včetně spotřebičů (sklokeramická varná deska, trouba, digestoř, lednička s mrazničkou, myčka nádobí, mikrovlnná trouba), jídelní stůl a 5x židle, sedací souprava, konferenční stolek, křesla, skříňová sestava, obývací stěna, sedačka, komody, prostorné vestavěné skříně, pracovní stůl, šatní skříně, dvoulůžko, postele, věšáková stěna, dřevěný nábytek na terase, pračka.

Internet v ceně pronájmu, vytápění a ohřev vody zajišťuje kondenzační plynový kotel.

IDS v blízkosti domu, veškerá občanská vybavenost v okolí. Městys Boleradice se nachází jižně od Brna (cca 40 km) na jihozápadním výběžku Ždánického lesa, mezi Hustopečemi a Kloboukami u Brna. V okolí je velké množství turistických a cyklistických tras. Je zde pošta, knihovna, mateřská a základní škola, obchod COOP, hřiště, služby, restaurace…

Bydlení je vhodné pro max. 5 osob, pro majitele zvířat po dohodě.

K nastěhování ihned.

Majitelé požadují peněžní jistotu (vratnou kauci) ve výši jedné měsíční platby.

Měsíční náklady: nájemné 15 000 Kč/vč. připojení k internetu + energie 7 000 Kč/měs., tj. celkem 22 000 Kč/měs./vč. inkasa/vč. připojení k internetu.

Provizi realitní kanceláři za zprostředkování pronájmu ve výši jedné měsíční platby hradí zájemce o dům.

Parametry domu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ inkaso 7 000 Kč/+ provize RK
Náklady na bydlení
22000
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Boleradice
ID
VR10134
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
300 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Vlaďka Raušová

Vlaďka Raušová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Boleradicích?

Podobné nemovitosti