Prodej zahrady, Brno, 289 m2

Brno

1 340 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 386 Kč /za měsíc

(Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK.)

Exkluzivní partneři v Brně

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji atraktivní nemovitost v osobním vlastnictví v obci Brno-Líšeň ve vyhledávané lokalitě v zahrádkářské kolonii přímo u Mariánského údolí. Pozemek o celkové rozloze 289 m2, z čehož 275 m2 tvoří krásná zahrada, která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení či rodinné aktivity a 14 m2 tvoří podsklepená zpevněná plocha, kterou je možné zastavět, a to ideálně postavením již chatky hotové. Pozemek je mírně svažitý, čtvercového tvaru (cca 17m x 17m) s možností přípojky vody a elektřiny. Výborná dopravní dostupnost je zajištěna prostřednictvím městské hromadné dopravy (MHD), což usnadňuje dojíždění a přístup z centra města i dalších částí. Autem se sem dostanete po asfaltové obecní cestě s možností vjezdu a parkování přímo na vlastním pozemku.
Zahrádkářská kolonie se nachází na kopci Kostelíček, na jehož vršku naleznete poutní Kaply Panny Marie Pomocnice. Téměř na dosah ruky jsou turistické a cykloturistické stezky, po kterých se dostanete po pár set metrech například do Mariánského údolí, kde naleznete další krásy přírody a zajímavosti v podobě protékajícího potoka Říčka s pěti údolními nádržemi s možností rybolovu, dále např. zříceniny Horákovského hradu, vodní nádrže U Kadlcova mlýna a atrakce, jako je bobová dráha, nebo traily jak pro začátečníky, tak pokročilé.
Tato nabídka představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají harmonii mezi městským životem a klidným prostředím zahrady.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky této jedinečné nemovitosti. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107549.

Parametry pozemku

Cena
1 340 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK.
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Brno
ID
N107549
Plocha nemovitosti
289 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY VYŠKOV

Smetanovo nábřeží 785/61, Vyškov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Rychnovský

Lukáš Rychnovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Brně?

Podobné nemovitosti