Prodej rodinného domu, Liberec, Nad Údolím, 203 m2

Nad Údolím, Liberec - Liberec XXV-Vesec

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc

(Konečná cena vč. právního servisu.)

Exkluzivní partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Představuji vám k prodeji moc pěkný rodinný dům se zahradou a celou řadou příslušenství v Liberci, v jeho klidné části obklopené bydlením v rodinných domech ve Vesci.

Základní informace:
> 4+1 (+ podkroví připravené pro vestavbu)
> užitná plocha 203 m2 (1NP 35m2, 2NP 98 m2, podkroví 70,2 m2)
> pozemek 512 m2
> kombinace pálené cihly a dřevostavby
> střecha KM Beta
> krovy odpovídající 4. sněhové oblasti
> technický suterén s garáží, kuchyní a sociálním zařízením
> okna dřevěná eurookna, vakuovaná s 2 skly (v technickém suterénu jsou okna plastová Vekra s 2 skly z roku 2014)
> elektřina 230/400 V (3x25, měď)
> zastřešená pergola
>zahradní domek
> zapuštěný bazén
> obecní vodovod a kanalizace
> ohřev vody, topení plynový kondenzační kotel + zásobník 300 l + solární panely (samostatné topné okruhy), krbová kamna
> elektřina 230/400V (měď)

Dům byl zkolaudovaný v roce 2000 a je ve velice pěkném stavu. Spodní část domu je postavena z pálených cihel a zateplena, u 2NP s podkrovím se jedná o zateplenou dřevostavbu. Střecha má dřevěný krov, krytinou je betonová taška KM Beta a je částečně zateplena.

Hlavním vchodem se dostanete do 1NP, kde najdete tzv. technický suterén, kde je k dispozici prostorná garáž s komorou, malá koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, kuchyně se spižírnou a prostorná předsíň. Odsud se po dřevěném jasanovém schodišti dostanete do 2NP, kde je hlavní obývací prostor.
Zde se po levé straně nachází prostorná koupelna s vanou, dvěma umyvadly a bidetem, dále pak ložnice a další dva pokoje. Po pravé straně je pak spojovací místnost mezi obývacím pokojem a kuchyní, s jídelním koutem a s dalším vstupem do chodbičky, kde je k dispozici úklidová komora, samostatné WC a pak vstup na balkon lemující dům a další a poslední vstup do podkroví.

Z obývacího pokoje směrovaného na příjemnou jižní stranu, je možné přes francouzské okno vstoupit do krásné zahrady, plné květů a zeleně. Součástí zahrady je krytá pergola s posezením, zapuštěný bazén s pískovou filtrací a solárním ohřevem. V zahradním domku pak schováte vše potřebné nářadí a náčiní.

Sítě:
Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizace. Ohřev vody a topení zajišťuje plynový kondenzační kotel + zásobník a navíc solární panely. Topení má samostatné topné okruhy a navíc je možné na přitopení v chladnějších jarních či podzimních měsících využít krbová kamna.

Lokalita:
Vesec, kde se rodinný dům nachází, leží na jižním okraji města. Dům se nachází v zástavbě dalších rodinných domů, v klidné části města.

Pokud hledáte klidné místo, kde můžete bez obav bydlet a relaxovat, zároveň v dosahu všeho potřebného a kompletní občanské vybavenosti, pak mi zavolejte nebo napište, domluvíme si prohlídku.

Pro koupi domu Vám zajistím kompletní realitní a právní servis a v případě potřeby i výhodné financování hypotečním úvěrem.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena vč. právního servisu.
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
Nad Údolím, Liberec - Liberec XXV-Vesec
ID
240126
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
203 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
203 m2
Plocha nemovitosti
512 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAURUM reality s.r.o.

Americká 1139/1, Plzeň, Jižní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Jana Krohová

Jana Krohová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti