Prodej rodinného domu, Hradečno - Nová Studnice, 111 m2

Hradečno, Nová Studnice

Exkluzivní partneři v Hradečně

Informace k domu

Prodej rodinného domu 4+1, 111 m² - Nová Studnice, pozemek - 705 m²

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné obci Nová Studnice, který stojí na konci slepé ulice, na hranici přilehlého lesa, což zaručuje naprostý klid a soukromí. Dům je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení v těsné blízkosti lesa, avšak s dobrou dostupností do města, a je připraven k okamžitému nastěhování.

Jedná se o dřevostavbu se zděnými základy, která je postavena na oploceném pozemku o celkové výměře 705 m², jehož součástí je pečlivě udržovaná zahrada, zahradní domek a pergola, ideální pro relaxaci a posezení s rodinou či přáteli. Na pozemek s přehledem vjedete i s větším autem, je zde větší uzamykatelná brána.

Dům je napojen na kanalizaci, elektřinu a plyn. Vodovodní potrubí je vedeno v komunikaci před domem, vodu ale dům čerpá z vlastní bohaté vrtané studny o hloubce 25 metrů, což zajišťuje dostatečnou zásobu vody a díky tomu jsou náklady na celoroční spotřebu vody do 1000,-. Dům prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2015 a 2020 a je vybaven plastovými okny a šindelovou střechou. Vytápění domu je zajištěno plynovým bojlerem. Dům je z cca 2/3 podsklepený.

V přízemí domu najdete zádveří, prostornou chodbu, komoru, koupelnu se sprchovým koutem, kuchyni a obývací pokoj spolu s jednou ložnicí. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou. V druhém patře domu se nacházejí další dvě ložnice a terasa, která se nachází i v patře spodním.

Obec Nová Studnice se nachází v klidné lokalitě, avšak s výbornou dopravní dostupností. Autobusová zastávka je vzdálena pouhých 50 metrů od domu. Nájezd na dálnici D6 je vzdálen 5 minut a na dálnici D7 dojedete za 11 minut. Na okraji Prahy jste za pouhých 22 minut jízdy autem.

V sousední obci Kačice, která je vzdálena jen 4 minuty jízdy autem, najdete mateřskou i základní školu, dětské a fotbalové hřiště, restauraci, nebo poštu.

Dům samozřejmě nabízí potenciál pro další úpravy dle vlastních představ. Je ideální jak pro rodinné bydlení, tak pro rekreaci díky své poloze na hraně lesa. Dům je prodáván včetně pozemku 211 m². Zahrada 494 m² je pronajímána od Státního pozemkového úřadu na dobu neurčitou za 5000,-/rok.

Pouhých 7 km od domu se nachází CHKO Křivoklátsko, ideální pro milovníky přírody, turistiky či cyklistiky.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Vyplňte prosím kontaktní formulář a domluvte si prohlídku.

S vyřízením hypotečního úvěru vám rádi poradíme.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Hradečno, Nová Studnice
ID
00051
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
111 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
211 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jaroslav Doležal

Jaroslav Doležal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradečně?

Podobné nemovitosti