Prodej rodinného domu, Letovice, Údolní, 124 m2

Údolní, Letovice

7 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 505 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Letovicích

Informace k domu

Dvoupodlažní rodinný dům s podlahovou plochou 124 m2 se nachází na vyvýšených pozemcích obklopených lesy u města Letovice, jako součást nově budované lokality Na Výsluní, s možným dokončením a nastěhováním už na jaře příštího roku.
Součástí domu je zahrádka a předzahrádka s příjezdovou cestou. Celková velikost pozemku je 230 m2.

Ze zádveří je přístup přímo do chodby se schodišťovým jádrem, prostor pod ním je v 1.NP využit jako úklidová komora. Při průchodu schodišťovým jádrem dále vstupujeme do pracovny/pokoje a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Z kuchyně je přístup do malé technické místnosti a koupelny se sprchou a toaletou. Prostor obývacího pokoje je se zahradou propojen velkým oknem přes celou šířku fasády domu.
2NP je díky dostatku prostoru možno realizovat jako koupelna, 2 pokoje a velká šatna, případně i na koupelnu a 3 samostatné pokoje s menší oddělenou šatnou.
Na okolních pozemcích jsou vzrostlé stromy a na veřejných prostranstvích vkusně vysázená zeleň a osazeny dekorativní kameny, které byly vytěženy přímo v lokalitě. Lokalita má kromě vody ze sítě vybudované dva hloubkové vrty pitné vody, které dostačují pro zásobení celé oblasti. Po provedení laboratorních zkoušek hydrogeologem bylo konstatováno, že voda z vrtů má kvalitu kojenecké vody. Pro likvidaci odpadních vod byla vybudována čistička pro celý areál. Optický kabel a elektrická přípojka ze střech jsou rovněž k dispozici.

Parametry domu

Cena
7 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Údolní, Letovice
ID
RD19
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
124 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
230 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Veronika Tesařová

Veronika Tesařová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Letovicích?

Podobné nemovitosti