Prodej pozemku pro bydlení, Borovnice, 1000 m2

Borovnice

11 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 782 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Borovnici

Informace k pozemku

Máme pro Vás připravenu výstavbu krásné moderní dřevostavby 5kk s garáží na nádherném místě na okraji obce Borovnice okr. Trutnov s překrásným výhledem do přírody a na Krkonoše. Projekt má platné stavební povolení a počátek vlastní realizace je závislý pouze na složení rezervační kauce a domluvení a potvrzení všech podmínek a termínů. Přepokládá se kompletní výstavba celé nemovitosti tzv.: "na klíč" prověřenou a velmi zkušenou stavební firmou (referenční stavby a projekty samozřejmostí), kdy k úhradě kupní ceny dojde v okamžiku dokončení stavby v dohodnutém rozsahu, kvalitě a samozřejmě po zdárné kolaudaci. Veškeré garance za provedení díla tak přebírá zhotovitel a Vás tak nečekají žádné starosti s hlídáním řemeslníků a cen stavebních materiálů:) :) :) Nemusíte také podstupovat celý administrativní proces spojený s vyřízením stavebního povolení a zdlouhavé a aktuálně nefungující stavební řízení.

Stavební povolení bylo vydáno na objekt znázorněný v přiložené vizualizaci. Jako budoucí kupující však samozřejmě před zahájením projektu budete mít možnost drobných individuálních změn a úprav zejména materiálového a designového provedení interiéru (např. barva a design obkladů, podlah, dveří...atd.) případně dalších drobných dispozičních úprav. V ceně jsou zahrnuty veškeré náklady tedy cena stavebního pozemku, projekční práce, napojení na inženýrské sítě, vlastní výstavba a dokončení vše v jasně a předem definovaném provedení a rozsahu.

Lokalita a dům jsou vhodné jak na trvalé bydlení tak na rodinou rekreaci či na komerční pronajímání. Místo je známé svou čistou přírodou a především klidem. Turisticky a rekreačně zajímavá místa však najdete pár kilometrů od domu...... Jánské Lázně - 40min, Špindl - 35min, Jičín - 25min, Vrchlabí - 20min.

Pro veškeré podrobné informace o projektu prosím kontaktujte makléře zakázky, který vše co Vás zajímá s Vámi rád probere osobně nebo po telefonu.

Parametry pozemku

Cena
11 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Borovnice
ID
00105
Plocha nemovitosti
1000 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Dědek

Martin Dědek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Borovnici (okr. Trutnov)?

Podobné nemovitosti