Pronájem bytu 2+kk, Mohelnice, Nádražní, 59 m2

Nádražní, Mohelnice

13 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Mohelnici

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Jste mladý pár nebo jednotlivec a hledáte moderní bydlení ve městě s dostatkem pracovních příležitostí? Tak se rozhodně koukněte na tuhle nabídku!

Nabízíme k pronájmu krásný byt o dispozici 2+kk, který se nachází v rezidenci TWINS Mohelnice ve 3.NP s výtahem na ulici Nádražní v Mohelnici. Byt se skládá z prostorné chodby, kde je dostatek úložného prostoru. Dále zde najdeme ložnici, koupelnu s vanou a sprchovým koutem. Srdcem bytu je prostorný obývací pokoj, jehož součástí je kuchyně s moderní linkou a s vestavěnými spotřebiči. Z obývacího pokoje je východ na prostorný balkón, kde můžete posedět u sklenky dobrého vína. Pokoje bytu jsou orientovány na jihovýchod. V okenicích a v balkónových dvěřích jsou instalovány sítě proti hmyzu. Velkou výhodou je parkovací stání přímo před domem za závorou, které je monitorováno kamerovým systémem. No není to super?

Nechybí ani úložné prostory v podobě sklepní kóje a také venku najdeme uzamykatelnou kolárnu. Vytápění je v bytě řešeno podlahovým topením. Ohřev vody je dálkově. Měsíční nájemné je stanoveno na 13.000 Kč. Měsíční zálohy na služby a energie jsou cca 4.600 Kč. Nájemník si na sebe přepíše elektřinu – cca 1.100 Kč. Kauce činí 26.000 Kč a provize realitní kanceláří je 13.000 Kč + DPH.

Velkým benefitem bytu je jeho poloha. V jeho okolí najdeme několik obchodů, lékárnu, poštu, bazén a další. Krom toho jsou v dochozí vzdálenosti dvě velké firmy – Siemenes a Hella. Pokud zde pracujete a hledáte bydlení, tak tohle je skvělá volba!

Byt je ihned k dispozici!

Hledáme dlouhodobého spolehlivého nájemníka!

Pokud to chceš být právě ty, tak mi zavolej a půjdeme se na to společně podívat!
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107542.

Parametry bytu

Cena
13 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Nádražní, Mohelnice
ID
N107542
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
59 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 42 lidí

Prodejce

Ing. Vendula Kvapilová

Ing. Vendula Kvapilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Mohelnici (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti