Prodej bytu 3+kk, Zlín, Sadová, 172 m2

Sadová, Zlín

14 814 241 Kč HYPOTÉKA od 70 600 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Zlíně

Informace k bytu

Prodej bytu 3+KK v novostavbě v centru Zlína

Rezidence Sadová je jedinečné moderní bydlení v samém srdci Zlína. Výjimečné místo v centru, přímo u oblíbeného parku Komenského. Spojuje všechny výhody centra města s pohodlím klidné ulice plné vzrostlých stromů. Velkorysé a promyšlené architektonické pojetí domu navazuje na to nejlepší ze zdejší funkcionalistické tradice. Velká okna s výhledy, terasy či balkony, vysoký standard společných prostor a zajištěné parkování přímo v areálu. To vše dělá z Rezidence Sadová nejen příjemné místo pro bydlení, ale i dobrou investici do budoucna. Rezidence Sadová vznikla novou výstavbou v původní zástavbě ulice Sadová. Jeho dvě části vzájemně propojené do tvaru písmene T pojmou skoro 60 bytů. V domě jsou navrženy dva výtahy. Sklepy ke každému bytu v jeho blízkosti. Je počítáno s dostatkem parkovacích míst pro obyvatele domu. U některých stání je skladovací prostory a napojení na elektřinu pro případné nabíjení elektromobilů.
Na dosah jsou zde školy, školky, univerzita, zdravotní péče, nákupy i kultura.

Byt 3+KK se nachází v posledním 5. NP a 6. NP dvorní části domu, je orientován na západ, do vnitřních zahrad. Výměra byt ve dvou úrovních je 122,28 m². Ve spodní části je denní část s kuchyní, obývacím pokojem a koupelnou. Ve vrchním patře jsou dvě ložnice, šatna s prádelnou a koupelna. Z obývacího pokoje i obou ložnic se vstupuje na západ orientované lodžie. Ve spodní části se nachází 26 m² velká terasa, otočená k východu.
U bytu jsou dva balkony a velká terasa. Celková užitná plocha je 172,16 m². K bytu patří sklep u bytu, dvě parkovací stání s možností dobíjení elektrických vozů v podzemí domu. Byt je dokončen, v domě se již bydlí. V bytě jsou dvě plně vybavené koupelny, obložkové dveře a vinylové podlahy, podlahové topení.
Více na www.sadovarezidence.cz

Parametry bytu

Cena
14 814 241 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Sadová, Zlín
ID
Sad/501/E
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
172 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Eva Mlčková, Mgr.

Eva Mlčková, Mgr.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Zlíně?

Podobné nemovitosti