Prodej bytu 3+1, Lačnov, 74 m2

Lačnov

1 895 000 Kč HYPOTÉKA od 9 031 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Lačnově

Informace k bytu

Prodej, byt 3+1, obec Lačnov, okr. Vsetín

Exkluzivně nabízíme ke koupi prostorný byt 3+1 o rozloze 74 m², nacházející se v klidném, zděném bytovém domě pouze se 4 byty v obci Lačnov v okrese Vsetín. K bytu náleží také lodžie a velký sklep, který poskytuje dostatek prostoru na uskladnění sportovního vybavení, nářadí či jiných potřeb. Byt se nachází ve 2. podlaží a je připravený na rekonstrukci dle vašich představ, což nabízí skvělou příležitost k vytvoření ideálního prostoru pro trvalé bydlení nebo jako apartmán pro rekreační účely.

Světlé a prostorné místnosti zajišťují komfortní bydlení a dostatek úložného prostoru pro celou rodinu. Kuchyně a obývací pokoj s lodžií jsou orientovány na jihovýchod, další dva pokoje pak na severozápad. V bytě jsou vyměněna všechna okna za plastová, osazeny bezpečnostní vstupní dveře, je vybaven samostatným plynovým kotlem, a pro ještě příjemnější atmosféru a komfortní vytápění, rovněž krbovými kamny.

Byt je díky svému umístění a velikosti perfektní i jako víkendový apartmán. Je ideální pro ty, kteří hledají únik z městského ruchu do klidu a přírody, ať už pro odpočinek, turistiku, cyklistiku nebo rybaření. Okolní příroda nabízí mnoho možností pro aktivní trávení volného času – nedaleko se nachází krásné přírodní lokality jako Lačnovské rybníky, Pulčínské skály, Lačnovské skály či Vařákovi paseky, které jsou oblíbené pro turistické a cyklistické výlety. Skvělé umístění je dáno i tím, že do Valašský Klobouk je to jen 7 km a do Horní Lidče 4 km.

Dům nabízí zajímavý investiční potenciál, například pro výstavbu půdních bytů. Díky menšímu počtu jednotek v domě se jedná o klidnou lokalitu, kde je možné zhodnotit nemovitost i do budoucna.

Tento byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlného bydlení a rekreačního útočiště. Zajímá vás o tomto bytě více informací? Těším se na vás při prohlídce.

Rád také spolupracuji s jinými kolegy z realit, abychom společně zajistili co nejlepší řešení pro naše klienty. Pokud tedy máte ve svém portfoliu zájemce o takový byt, neváhejte je přivést na prohlídku.

Parametry bytu

Cena
1 895 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Lačnov
ID
1891
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
74 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Saša Vaculík

Saša Vaculík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Lačnově?

Podobné nemovitosti