Prodej pozemku pro bydlení, Bohutín, 901 m2

Bohutín

2 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 820 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Bohutíně

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k pozemku

Pokud hledáte ideální místo pro bydlení v klidném prostředí, jen kousek od Příbrami, zbystřete! Nabízím k prodeji poslední volný pozemek o výměře 901 m, nacházející se v malebné obci Bohutín - Vysoká Pec.

Tento pozemek je skvělou volbou pro ty, kteří hledají bydlení nebo rekreační útočiště v blízkosti přírody. Nachází se v lokalitě s přímým přístupem do Brdských lesů, které jsou ideálním místem pro milovníky turistiky, cyklistiky a dalších outdoorových aktivit. Zároveň je pozemek blízko všech potřebných služeb, což z něj činí skvělou kombinaci klidu a pohodlí.

Klíčové informace:

Přípojka elektrické energie je již smluvně zajištěna a vybudování je naplánováno.
Přípojka na obecní vodovod je v procesu výstavby a bude brzy dokončena, což zajistí pohodlný a trvalý přístup k pitné vodě.
Přípojka na kanalizaci je již naprojektována, a po dokončení kanalizační sítě bude snadné se na ni napojit. Do té doby lze odpadní vody řešit pomocí domácí ČOV (Čistírnou odpadních vod).
Lokalita Bohutín - Vysoká Pec: Obec Bohutín, vzdálená jen pár kilometrů od Příbrami, je známá svou bohatou historií sahající až do 14. století. Je to stará hornická obec, která nabízí nejen klidné a krásné prostředí, ale i výbornou dostupnost městské infrastruktury. Blízkost Brdských lesů dává lokalitě jedinečný přírodní charakter, ideální pro všechny, kteří hledají spojení s přírodou a zároveň pohodlný přístup ke všem službám.

Občanská vybavenost: Bohutín se může pochlubit dobrou občanskou vybaveností, včetně základní školy, mateřské školy, obchodů, restaurací a zdravotnických služeb. Kulturní život v obci je bohatý, s tradičními akcemi jako hasičské bály a masopustní průvody. Dominantou obce je kostel svaté Máří Magdalény, který po požáru v roce 1950 prošel rekonstrukcí a je důležitým centrem místního komunitního života.

Zkušený realitní makléř Tomáš Černohorský je připraven se vám věnovat během osobní prohlídky, zodpovědět vaše dotazy, zprostředkovat financování a zajistit bezchybný servis, pokud se rozhodnete tento pozemek koupit.

Parametry pozemku

Cena
2 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Bohutín
ID
17
Plocha nemovitosti
901 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Černohorský

Ing. Tomáš Černohorský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Bohutíně (okr. Příbram)?

Podobné nemovitosti