Prodej rodinného domu, Mšecké Žehrovice, 109 m2

Mšecké Žehrovice

7 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 551 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Mšeckých Žehrovicích

Informace k domu

Fantastický výhled do okolí je hlavním tahákem tohoto domku, který nabízí skvělý poměr cena/výkon. S dispozicí 4+kk a velkou úložnou půdou (nad rámec uvedené užitné plochy) je vhodný i pro velkou rodinu.

Dispozice:

Spodnímu patru dominuje obývací pokoj s přilehlým moderním kuchyňským koutem v tmavších barvách. Díky velké prosklené stěně je celý prostor krásně prosvětlený.
Nachází se zde také několik praktických prostor - prostorná šatna hned u vchodu do domu a menší komora u kuchyně sloužící jako spíž.

V horním patře jsou tři ložnice - dvě z nich jsou orientované na sever, hlavní pak směřuje na jih. Koupelna pak obě poloviny domu odděluje a nachází se v ní vana i druhá toaleta.

Technické vybavení:

Dům je zděné konstrukce (300 mm) včetně zateplovacího systému (160 mm). Vnitřní příčky jsou taktéž zděné. Energetická náročnost budovy je v kategorii "C - úsporná". Vytápění je zajištěno podlahovým topením, ohřev vody elektřinou, dům má přípravu na krbová kamna.
Podkrovní úložný prostor (cca 18 m2) je celý pochozí.
V domě je zaveden obecní vodovod i kanalizace.

Lokalita:

Mšecké Žehrovice se nacházejí napůli cesty mezi Kladnem a Rakovníkem. Přirozeným centrem občanské vybavenosti je 3 km vzdálené Nové Strašecí. Zde naleznete standardní občanskou vybavenost včetně škol (od mateřských až po gymnázium), polikliniku, sportoviště (fotbal, volejbal, bowling, atletika) i kulturní zařízení.

Samotný dům se nachází na kopci tyčícím se nad obcí s výhledem na všechny světové strany.
Dopravní obslužnost je zajištěna dvěma autobusovými linkami (zastávka cca 100 metrů od domu), včetně přímého spojení na metro B - Zličín.
Dálnice D6 (Praha - Karlovy Vary) vede jen 3 km od obce.

V případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte přes email nebo odpovědní formulář. Ozvu se Vám během chvíle s dalšími detaily a návrhem termínu prohlídky.

Parametry domu

Cena
7 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Mšecké Žehrovice
ID
13613
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
109 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
104 m2
Podlahová plocha
109 m2
Plocha nemovitosti
185 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Ing. Michal Rydlo

Ing. Michal Rydlo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mšeckých Žehrovicích?

Podobné nemovitosti