Pronájem kanceláře, Třebíč - Jejkov, Hrotovická, 850 m2

Hrotovická, Třebíč, Jejkov

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Třebíči

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k dlouhodobému pronájmu ke komerčnímu využití novostavbu montované administrativní budovy v Třebíči na ulici Hrotovická.
1.NP- vchod ze dvora i od hlavní silnice, zádveří, chodba, 7x kancelář, technická místnost, 2xWC, 2x kuchyňka, 2x technická místnost.
2.NP- vchod od hlavní silnice, zádveří, chodba, 7x kancelář, jednací místnost, sklad, 2xWC, 2x kuchyňka, 2x úklidová místnost.
Ve 3.NP nejsou udělány kanceláře dle projektu v plném rozsahu , ale jsou v obou křídlech ponechány velké zasedací místnosti.
Stávající montovaná budova z Unimo buněk je opláštěna PUR panely s povrchovou úpravou. Vchod od hlavní silnice je krytý markýzou a je zvýrazněn dřevěným obkladem na roštu. Sedlová střecha z lepených vazníků uložených na ocelové nosné stolici. Střešní krytina je tvořena trapézovým plechem se skládánou tepelnou izolací z minerální vlny a SDK podhledem.
Vnitřní povrchy stěn jsou nově tvořeny SDK obklady se štukem a nátěrem, podhledy jsou montované kazetové do roštu. Podlahy beton,dřevotříska,dlažba PVC. Vytápění ustřední TTS, voda obecní, kanalizace. Zastavěná plocha 317m2, obestavěný prostor 1+2. NP 2080m3, obestavěný prostor 3.NP 863m3.
Jedná se o lokalitu s výbornou dostupností. Celý objektu je klimatizován. Volné od 5/2025.
Pro případné další informace mě kontaktujte kdykoliv.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Hrotovická, Třebíč, Jejkov
ID
143-NP06704
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
850 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
317 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX A-City

RE/MAX A-City

Březinova 4690/144, Jihlava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

David Chaloupka

David Chaloupka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Třebíči?

Podobné nemovitosti