Prodej rodinného domu, Oudoleň, 243 m2

Oudoleň

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc

(včetně provize a veškerých právních služeb)

Exkluzivní partneři v Oudoleni

Informace k domu

Uprostřed okouzlující Vysočiny, na místě, kde se příroda a klidná krása spojují v harmonický celek, stála skromná chata. Mladá žena, která hledala útočiště od ruchu velkoměsta, do ní vstoupila plná odhodlání a snů. Pod její vedením se dům rozrostl. Stal se tak prostorným a útulným hnízdem, kde se v zimních měsících rodina shromažďovala kolem praskajícího krbu. V létě pak trávili čas popíjením čaje na prostorné terase s výhledem na malebnou obec… Nyní je dům připravený pro další kapitoly. Vám se tak nabízí příležitost vstoupit do tohoto příběhu a rozvíjet jeho krásu dál podle svých představ…

Společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nabízí k prodeji prostorný rodinný dům o rozloze 243 m² s venkovní terasou a zahradou na pozemku 1428 m². Dům se nachází v útulné obci Oudoleň kousek od Havlíčkova Brodu.

Dispozičně se nemovitost skládá ze dvou částí: obytné a hospodářské. Obytnou část domu v 1.NP tvoří velkoryse pojata kuchyň s jídelnou (31 m²), 2x pokoj (22 m² a 11 m²), koupelna (8 m²), samostatná WC (1,45 m²), spíž (3 m²), terasa (11 m²) a v mezipatře obývací pokoj s krbem (17 m²).

Obytnou část domu ve 2.NP tvoří velká ložnice (53 m²) a galerie, která slouží jako ložnice (38 m²). Hospodářská část se pak skládá ze stodoly (38,5 m²) a sklepu (8 m²).

Nemovitost prošla rozsáhlou renovací, která zahrnuje nové rozvody vody, elektřiny a novou střechu. Dům je napojen na elektrickou energii a veřejný systém zásobování pitnou vodou, zatímco odpad je odváděn do soukromé jímky na pozemku. Vytápění je zajištěno kombinací dvou krbových kamen na dřevo a elektrického vytápění.

Podlahové topení je instalováno ve třech místnostech (v koupelně a dvou pokojích v přízemí).

Dům nabízí ideální podmínky pro celoroční bydlení nebo rekreační využití. Je pravidelně užívaný a pečlivě udržovaný, což zajišťuje velmi dobrý technický stav. Je připraven k okamžitému nastěhování. Dům se prodává včetně nábytku (kromě amerických kamen).

V obci Oudoleň najdete všechno, co potřebujete pro komfortní bydlení: obchod, restaurace, škola, školka a pošta. Okolí domu nabízí skvělé možnosti pro sportovní aktivity: nové koupaliště hned u domu, tenisové kurty, hřiště na nohejbal a volejbal a posilovna. V obci působí také několik aktivních spolků.

Tradičně se zde konají různé akce: obecní a myslivecký ples, dětský karneval, vítání nových občánků, vánoční jarmark aj.
V okolí najdete cyklistické trasy v přírodních rezervacích Ralsko a Dářko, a pro zimní odpočinek – lyžařskou sjezdovku v Hlinsku.
V souladu s legislativními požadavky, které nás nutí v případě absenci energetického štítku uvádět třídu G, dočasně uvádíme energetickou třídu G.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Těšíme se na prohlídkách!

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a veškerých právních služeb
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Oudoleň
ID
ODL.563.RD
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
243 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1428 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Anastázie Panfilová

Anastázie Panfilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Oudoleni?

Podobné nemovitosti