Prodej bytu 4+kk, Praha - Žižkov, Nad Ohradou, 100 m2

Nad Ohradou, Praha 3 - Žižkov

13 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 243 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Světlý mezonetový byt o dispozici 4+kk a velikosti 100 m2, situovaný v 5. a 6. podlaží domu s výtahem. Nemovitost se nachází ve vyhledávané lokalitě Prahy 3 - Žižkov disponující veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní infrastrukturou. Byt nabízí k užívání vstupní chodbu, samostatnou toaletu a obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem ve spodním patře. V horním patře se nachází dvě ložnice, další pokoj využitelný jako ložnice či pracovna, koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem a toaletou.


Byt je částečně zařízen nábytkem, vestavěné skříně, kompletně vybavená kuchyň, v pokojích a chodbě je dřevěná plovoucí podlaha, v koupelně a na samostatné toaletě dlažba. Topení je ústřední plynové.


Nemovitost se nachází ve vyhledávané lokalitě Prahy 3 – Žižkov, která disponuje skvělou dopravní dostupností a zároveň blízkostí zeleně. Oblast je obsluhována linkami autobusů, tramvají a na stanici metra Želivského se dostanete MHD za 5 minut. Autem dojedete na městský okruh za 5 minut, na mezinárodní letiště Václava Havla za 32 minut a do OC Atrium Flora za 5 minut. V místě najdete veškerou občanskou vybavenost – mateřské, základní a střední školy, gymnázium, lékárny, polikliniku, nemocnici, restaurace, supermarkety, dětská a dopravní hřiště, poštu. Pro volnočasové aktivity můžete využít v okolí bazén, inline dráhu, sportovní halu, tenisová, fotbalové a volejbalové hřiště, venkovní posilovny, JumpPark, discgolf nebo cyklostezky. Na procházku se lze vydat do Parku Židovské pece, Malešického lesa či vyrazit na kole na Vrch Vítkov.

Parametry bytu

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
Nad Ohradou, Praha 3 - Žižkov
ID
529593
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti