Prodej rodinného domu, Zhoř, 178 m2

Zhoř

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(Uvedená cena obsahuje veškeré poplatky za služby RE/MAX.)

Exkluzivní partneři v Zhoři

Informace k domu

Nově vám k prodeji nabízíme rodinný dům, který je určený ke kompletní rekonstrukci a nachází se v malebné obci Výška, na polosamotě, která vás okouzlí už při první prohlídce.

Pokud hledáte pohádkové místo pro realizaci vaši snů, na polosamotě Výška se vám bude zaručeně líbit. Aktuální zastavěná plocha nabízeného domu je 178 m² a dává tak dostatečný prostor pro realizaci vlastního bydlení nebo skvěle poslouží jako víkendová chalupa, pro útěk z ruchu velkoměsta.

Na velkém pozemku o celkové velikosti 1.500 m² se krom samotného domu nachází další dvě stavby. Tyto stavby historicky sloužily jako hospodářská stavení a stodoly, zda je na pozemku ponecháte a využijete například jako technické zázemí nebo garáže a sklady, už ale necháme na vás.

Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která zajišťuje vodu do domu.

Velkou předností této nemovitosti je skutečnost, že je celý pozemek územním plánem veden jako stavební parcela, což otevírá potenciál k rozšíření či výstavbě nových objektů nebo k rekonstrukci těch stávajících.

Občanskou vybavenost naleznete ve 4 kilometry vzdálených Chyškách. Ty nabízejí základní i mateřskou školu, poštu, obchod nebo třeba restauraci. Zbylou občanskou vybavenost pak máte v 7 kilometrů vzdáleném Milevsku. Nedaleko se také nachází ski areál Monínec.

Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají nadstandardně klidné místo s možnostmi pro vlastní realizaci.

Pro více informací o nemovitosti nás kontaktujte > 773 604 679 nebo 602 447 251.
Těšíme se na vás při osobním setkání.


V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce dle preferencí majitele.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena obsahuje veškeré poplatky za služby RE/MAX.
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
Zhoř
ID
0061-NP02725
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
178 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1500 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Matyáš Staněk

Matyáš Staněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zhoři (okr. Písek)?

Podobné nemovitosti