Prodej bytu 3+kk, Praha - Vinohrady, Ondříčkova, 95 m2

Ondříčkova, Praha 3 - Vinohrady

14 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 68 864 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Zrekonstruovaný byt 3+kk se nachází ve 4. nadzemním podlaží velmi dobře udržovaného činžovního domu pouze pár kroků od náměstí Jiřího z Poděbrad. Dům má opravenou fasádu, společné prostory a vyměněná okna za nová dřevěná izolační. Dům je vybaven moderním výtahem, který vede do mezipatra. Ve vnitrobloku je instalovaný stojan na kolo, lavička s posezením a přístup k nově vytvořeným sklepním kójím.

Byt samotný je velmi prakticky řešený, jelikož jeho pokoje jsou orientované jak do ulice, tak do klidného vnitrobloku. Prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou směřuje do ulice Ondříčkova, zatímco dva další pokoje jsou orientované do tichého vnitrobloku. Velká okna a vyšší poloha bytu zajišťují dostatek denního světla ve všech místnostech.

Každý pokoj má vlastní vstup, což zaručuje soukromí a pohodlí pro všechny obyvatele bytu. Koupelna i samostatná toaleta jsou přístupné z předsíně, přičemž koupelna je dostatečně prostorná pro umístění pračky se sušičkou. Vstupní hala je prakticky zařízená vestavěnými šatními skříněmi, které poskytují dostatek úložného prostoru.

Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem, což zajišťuje nezávislou regulaci tepla. K bytu také náleží sklepní kóje, která se nachází ve zrekonstruovaném vnitrobloku.

Parametry bytu

Cena
14 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
Ondříčkova, Praha 3 - Vinohrady
ID
241108
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
95 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ENGEL & VÖLKERS

ENGEL & VÖLKERS

Janáčkovo nábřeží 1101/23, Praha 5

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Karolína Marchlíková

Mgr. Karolína Marchlíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti