Pronájem bytu 3+kk, Praha - Lipence, Průjezdná, 102 m2

Průjezdná, Praha 5 - Lipence

31 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu (min. 1 rok) byt ve vile v Praze – Lipencích. Vila byla postavena v r. 2010. Byt o celkové rozloze 102 m2 se nachází v celém prvním patře se samostatným vchodem přes zahradu vily po schodišti. Nachází se v klidné a žádané lokalitě, obklopen zelení, pár kroků od domu je les. Byt je situovaný na západ, jih a východ, s nádhernými výhledy do zeleně ze všech stran v klidné rezidenční čtvrti.
Byt je částečně zařízený a nabízí vnitřní schodiště a vstupní halu (18m2), prostorný pokoj s jídelním a kuchyňským koutem (16,5 m2) a na něj navazující komoru – šatnu (2 m2), ložnici (25,5 m2) s velkou postelí a skříňkami, další pokoj (26 m2) a překrásnou velkou koupelnu s toaletou (16 m2).
Kuchyňská linka je vybavena všemi spotřebiči, tj. lednicí s mrazákem, sklokeramickou varnou deskou, elektrickou a mikrovlnnou troubou, digestoří.
V prostorné a slunné koupelně s oknem je vana, dvou-umyvadlo, pračka se sušičkou, vestavěné skříně, sprchový kout a topný žebřík Z chodby je rovněž vchod na samostatné WC. V komoře – šatně jsou vestavěné police. Na podlahách jsou parkety a dlažba.
Vytápění je vlastním plynovým kotlem. Průkaz PENB uvádí třídu C
Venkovní parkovací stání před domem na ulici.
Občanská vybavenost je velmi dobrá. V blízkosti domu naleznete supermarket, obchody, restaurace, školy i lékaře.
Autobusová zastávka autobusu č. 241 je vzdálena asi 6 min chůze, cesta odtud na metro B, vlakové nádraží, tramvaj a autobus Smíchovské nádraží asi 20 min. jízdy. Autem na Smíchov asi 10 min., cca 15 - 18 minut jízdy ke Smíchovskému nádraží (10 km).
Byt se pronajímá od 1.12.2024, přednost mají zájemci o dlouhodobý pronájem, bez zvířat a nekuřáci.
Cena za pronájem: 31 500Kč/měs.
Záloha na služby: 3 500Kč/měs.
Kauce: 50 000Kč (cca ve výši 1,5 měsíčních nájmů)
Provize RK: ve výši 1 měsíčního nájmu
Neváhejte se na mne kdykoliv obrátit s dalšími dotazy, či žádostí o případnou prohlídku.

Parametry bytu

Cena
31 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
Průjezdná, Praha 5 - Lipence
ID
00157
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
102 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ludmila Janočková

Ludmila Janočková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti