Pronájem bytu 2+kk, Tábor, Pod Tržním nám., 52 m2

Pod Tržním nám., Tábor

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Táboře

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím k pronájmu krásný a prostorný byt 2+kk o celkové ploše 52 m², situovaný v srdci historické části Tábora, v ulici Pod Tržním náměstím. Tento byt se nachází ve zděném domě s bezbariérovým přístupem, což zajišťuje komfortní bydlení pro každého. Dům je navíc součástí uzavřeného dvora, který poskytuje klid a bezpečí, a nájemcům navíc nabízí možnost využívat své vlastní venkovní posezení se zahradním nábytkem.
Velkou výhodou tohoto bytu je bezplatné parkovací stání, které máte k dispozici pouze vy ke své jednotce. Byt prošel před pěti lety kompletní rekonstrukcí, což se projevuje v moderním vzhledu.
Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, ložnici, vstupní chodbu a koupelnu s toaletou. Obývací pokoj je opravdovým srdcem bytu. Jeho atmosféru dotváří elegantní krb na biolíh, který dodává místnosti romantickou a příjemně hřejivou atmosféru.
Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči, včetně myčky, pračky se sušičkou, elektrické trouby se sklokeramickou deskou a digestoře. V ložnici oceníte prostornou šatní skříň, která poskytuje dostatek úložného prostoru.
Pokud hledáte bydlení v klidné lokalitě s dostatkem zeleně, a přesto v blízkosti centra, tento byt je pro vás ideální volbou.
Nájemné činí 12.000 Kč měsíčně, k tomu záloha na vodu 500 Kč na osobu. V ceně nájmu je internet. Elektřina bude přepsána na nájemce. Vratná kauce pro majitele je stanovena na 25.000 Kč. Provize realitní kanceláři činí 12.000 Kč + DPH.
Byt je ihned k nastěhování a čeká jen na svého nového nájemníka. Energetický štítek budovy zatím není k dispozici, proto je uvedena energetická třída G.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte mě.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
6. 10. 2024
Adresa
Pod Tržním nám., Tábor
ID
24020
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ivana Dvořáčková

Ivana Dvořáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Táboře?

Podobné nemovitosti