Prodej rodinného domu, Mouřínov, 200 m2

Mouřínov

5 880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 022 Kč /za měsíc

(+ provize RK, cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Mouřínově

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji cihlový dům s dispozicí 3+1, který se nachází na pozemku s velkým dvorem. V prostoru zastavěné plochy je umístěna jak nemovitost, tak samostatná garsonka a hospodářské zázemí a jako třešničkou na dortu je zde krásná rozsáhlá slunná zahrada.

Celková plocha pozemku činí 1910 m2, přičemž část a nádvoří mají 546 m2 a zahrada zabírá téměř 1364 m2. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, včetně plynu, elektřiny, kanalizace a pitné vody s odborným rozborem ze studny (samozřejmě je zde také možnost připojení na obecní vodovod). Vytápění je zajištěno kondenzačním plynovým kotlem s akumulační 300 l (akumulační - uvedeno 2x) nádrží a velkou výhodou je úsporný ohřev teplé vody, který je zajištěn solárními kolektory v kombinaci s již uvedeným plynovým kotlem. Tuto úsporu lze využívat téměř po celý rok, nezávisle na ročním období. Střecha je sedlová, s dřevěným krovem a pálenou taškou.

Dům prošel větší částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala nová plastová okna, dveře, nové elektroinstalace, všechny podlahy, zateplení stropů 30 cm tvrzeným polystyrenem, nové čerpadlo, novou kuchyň, veškerý nábytek a spotřebiče, které jsou i součástí prodeje domu. Na samotném domě pak nová střecha nad částí prosklené verandy a na dvoře bylo vybudováno nové schodiště na horní zahradu.

Součástí domu je zasklená veranda, která vede do prostorné chodby. Odtud se dostanete do ložnice a do velké kuchyně, odkud je přístup do dalšího pokoje a koupelny s toaletou.

Z obytné chodby je také vstup na velký dvůr, který poskytuje dostatek soukromí a až 3 parkovací stání.

Z dvora je možné dojít do samostatné garsonky a na prostornou půdu, kterou lze přestavět na další obytné místnosti nebo samostatnou bytovou jednotku.

Na dvoře se nachází stodola, klenbový sklep, hospodářská místnost a vchod na svahovitou zahradu, kde rostou vzrostlé ovocné stromy a je krásný výhled do okolí.

Energetický štítek zatím nebyl vyhotoven, proto je uvedena třída G.

Obec Mouřínov se nachází pouhých 5 km jižně od města Bučovice.

Dojezdová vzdálenost do Vyškova je 16 km, do Kyjova 22 km a Brno je vzdálené 37 km.

V obci najdete obchod a mateřskou školu, veškerá další občanská vybavenost včetně polikliniky je v blízkém městě Bučovice.

Mouřínov leží na okraji přírodního parku Ždánický les. Můžete si zde užít překrásné výhledy a klid lesa.

Procházky lesními cestami se spoustou zajímavých zastávek. Jsou zde cyklotrasy, které zvládnou i rodiny s dětmi.

Hned za obcí směrem na Ždánice najdete dva rybníky, dále stejnou cestou se nachází další rybník, který byl velice krásně zrenovován.

Můžete zde žít kvalitní život v bezprostřední blízkosti nádherné přírody a přesto nedaleko od města.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Tel. 775 024 520

email: info@handelreality.cz

Parametry domu

Cena
5 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK, cena k jednání
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Mouřínov
ID
00182
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1910 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Eliška Hřebíková

Ing. Eliška Hřebíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mouřínově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti