Prodej bytu 1+kk, Předměřice nad Jizerou, 33 m2

Předměřice nad Jizerou

1 957 000 Kč HYPOTÉKA od 9 326 Kč /za měsíc

(vč. právního servisu a provize RK)

Exkluzivní partneři v Předměřicích nad Jizerou

Informace k bytu

Prodej ateliéru 33 m², Předměřice n/Jizerou

Představujeme vám jedinečnou příležitost - prodej cihlového atelieru 1+kk v malebné obci Předměřice nad Jizerou. S pohodlnou dostupností po dálnici D10 či veřejné dopravě (PID) se dostanete rychle a bezstarostně do Mladé Boleslavi, Brandýsa nad Labem-Staré Boleslavi a samozřejmě i do samotné Prahy. V obci Předměřice nad Jizerou naleznete vše, co k pohodlnému životu patří - od obchodu a pošty po sportovní areál, základní a mateřskou školu či obecní úřad.

Nabízený atelier se nachází ve 2. NP (1. patro) a rozkládá se na ploše 33,6 m². Otevřený prostor s kuchyňským koutem, koupelna s WC a předsíň tvoří jedinečný a praktický celek. Součástí nabídky je i zděný sklep o rozloze 5,3 m². Atelier je v osobním vlastnictví.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí a získal kolaudaci v roce 2023, takže nový majitel může očekávat moderní a kvalitní bydlení. Energetická účinnost třídy B znamená nejen úsporu energie, ale i nízké provozní náklady. Celý dům disponuje dvěma patry a nabízí celkem 3 byty a 3 ateliery.

Před domem jsou k dispozici 3 parkovací stání na vlastním pozemku, s možností parkování i v okolí bez obtíží. Navíc oceníte samostatnou přípojku na nabíjení elektromobilů, což je skvělý benefit pro ekologicky smýšlející majitele.

V domě naleznete společnou technickou místnost a úklidovou komoru. Připojení na elektřinu, obecní splaškovou kanalizaci a vlastní studnu pro zásobování vodou zaručuje komfortní bydlení. Plyn není k dispozici. Vytápění je zajištěno elektrickým podlahovým topením a ohřev vody zajišťuje moderní elektrický bojler.

Projděte si tento atelier ve virtuální prohlídce a pokud Vás zaujme, ráda Vám ho ukážu osobně. Dejte mi vědět, a domluvíme si termín. Těším se na setkání s Vámi!
______________________________________________________________________________

Introducing a unique opportunity – the sale of a studio in the picturesque village of Předměřice nad Jizerou. With convenient access via the D10 highway or public transportation (PID), you can swiftly and effortlessly reach Mladá Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, and of course, Prague. In the village of Předměřice nad Jizerou, you'll find everything for a comfortable life – from shop and post office to sports facilities, elementary and nursery school, and the municipal office.

The offered studio is located on the 1st floor and covers an area of 33.6 m². An open space with a kitchenette, bathroom with WC, and a foyer form a unique and practical unit. The offer also includes a brick cellar measuring 5.3 m². The studio is in private ownership.

The house has undergone complete reconstruction and obtained approval in 2023, ensuring the new owner can expect modern and high-quality living. The energy efficiency rating of class B not only promises energy savings but also low operating costs. The entire house consists of two floors and offers a total of 3 apartments and 3 studios.

In front of the house, there are 3 parking spaces on private land, with additional parking available nearby without difficulty. Furthermore, you'll appreciate the connection for charging electric vehicles, a fantastic benefit for environmentally conscious owners.

Within the house, you'll find a shared technical room and cleaning chamber. The connection to electricity, municipal sewage, and water from a private well guarantees comfortable living. Gas is not available. Heating is provided by electric underfloor heating, and water heating is ensured by a modern electric boiler.

Look at the studio in the virtual tour and if you like it I will show it to you in person. Let me know, and we'll arrange a date. I look forward to meeting you!

Parametry bytu

Cena
1 957 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právního servisu a provize RK
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Předměřice nad Jizerou
ID
04102024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
33 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

PROFI realitka, s. r. o.

PROFI realitka, s. r. o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Předměřicích nad Jizerou?

Top nabídky

Podobné nemovitosti