Prodej rodinného domu, Písková Lhota - Zámostí, 186 m2

Písková Lhota, Zámostí

4 490 000 Kč HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Pískové Lhotě

Informace k domu

RD Zámostí

Hledáte místo pro rodinné bydlení? Jen pár kilometrů od Mladé Boleslavi, v Pískové Lhotě - Zámostí, pro vás máme zajímavý rodinný dům. Objekt prošel částečnou rekonstrukcí, je vyklizen a připraven k okamžitému nastěhování nového majitele.

Součástí pozemku o rozloze 591 m² je, kromě domu o zastavěné ploše 120 m²,  také sklep a terasa, které poskytují další možnosti pro relaxaci a trávení volného času. A ač se to možná na první pohled nezdá, i zahrada má mnoho zákoutí k různému způsobu využití.

Aktuální dispozice domu je 2+1, ale 186 m² užitné plochy umožňuje snadné rozšíření na 4+1, aniž by se musela rušit garáž nebo dílna. 1. NP: vstupní chodba, pokoj, kuchyň, koupelna s WC, dílna, garáž. Podkroví: pracovna nad schody, pokoj, velká půda umožňující snadnou vestavbu dalších 2 pokojů.

Jednou z hlavních výhod této nemovitosti je její blízkost k Mladé Boleslavi, což umožňuje snadný přístup k veškeré občanské vybavenosti a pracovním příležitostem. Kousek od domu máte autobusovou zastávku s přímým spojením do Bolky, hospodu a fotbalové hřiště. Škola, školka, obchod a vlaková zastávka jsou přes silnici v Krnsku.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě, která není zatížena rizikem zaplavení, což zaručuje bezpečné a pohodlné bydlení pro vás a vaši rodinu. Nedaleko je les, Jizera s možností koupání a cyklostezkami, do Českého ráje to je 30 minut. Mladou Boleslav a nájezd na dálnici D10 máte v dojezdové vzdálenosti 6 km.

Tato nabídka představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení a blízkosti městského života. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes!

Video a další informace na www.dumubolky.cz

Parametry domu

Cena
4 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Písková Lhota, Zámostí
ID
202410-240-P
Plocha užitná
186 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
591 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality UHER

náměstí Míru 17, Mšeno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Reality UHER

Reality UHER

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pískové Lhotě (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti